Ексклюзиви
середа, 16 січня 2019 10:25

Директором пансіонату під Полтавою став колишній начальник двох виправних колоній

Директором пансіонату під Полтавою став колишній начальник двох виправних колоній
Юрій Радченко став директором пансіонату у Горбанівці. Фото:poltava.to

Рік тому, 16 січня 2018-го, у Полтаві визначили переможця конкурсу на посаду директора Горбанівського геріатричного пансіонату ветеранів війни та праці. Ним став 55-річний Юрій Радченко, колишній начальник двох виправних колоній, пише poltava.to з посиланням на Полтавську ОДА.

Переможця визначила комісія. На другому етапі відбору заслуховували пропозиції учасників конкурсу. Діяли відповідно до спільного розпорядження голови ОДА та голови облради від 13.12.2017 № 873/234 "Про оголошення повторного проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Горбанівського геріатричного пансіонату ветеранів війни та праці".

Довідка. Юрій Радченко народився 2 вересня 1962 року в смт Котельва Полтавської області. З 3 лютого 1982 року працював в органах кримінально-виконавчої системи. 1986-го закінчив Львівську спеціальну середню школу з підготовки керівного складу МВС за кваліфікацією юрист. У пенітенціарній службі України пропрацював 27 років, з них 7 — на керівних посадах. Після звільнення був директором охоронної компанії "Захід 2007", гендиректором ВАТ "Водник", головою правління будівельного АО "ПМК-171". Має вищу освіту. 2004-го закінчив Полтавську аграрну академію. До 2006 року був начальником Машівської виправної колонії № 9. 6 липня 2006-го його призначили начальником Полтавської виправної колонії (№ 64). Мав звання підполковника внутрішньої служби. 2016 року закінчив Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" за кваліфікацією соціальна робота. Останні 5 років обіймав посаду начальника відділу адміністративно-господарського забезпечення Держфінінспекції України в Полтавській області.

Зараз ви читаєте новину «Директором пансіонату під Полтавою став колишній начальник двох виправних колоній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають