Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 17:40

"Білий Барс" став чемпіоном України серед юніорів

"Білий Барс" став чемпіоном України серед юніорів
Юніори команди "Білий Барс". 24 березня стали чемпіонами України. Остання гра проходила у Білій Церкві. Виграли з рахунком 4:3. Фото: прес-служба "Білого Барсу"

Команда "Білий Барс" виграла матч фінальної серії до 3 перемог. Стала переможцем турніру серед юніорів.

Це чемпіонат України, що проходить у всіх областях України. Почався у жовтні. Спортсмени - хлопці 2000-2003 років народження. Було 24 регулярні гри, потім стадія плей-оффу.

"Найсильнішою за всі змагання була команда з Херсона "Дніпро", - розказує 36-річний Олександр Бобкін, головний тренер хокейної команди юніорів.-Починали ігри спочатку у їхньому місті. Програли з рахунком 6:3, наступну виграли 6:5. З ними ж боролися у Білій Церкві, виграли. Таким чином вийшли у фінал".

24 березня грали із дніпровським "Динамо". У першому періоді не закинули жодної шайби. У другому зрівняли рахунок до 1:1. В останньому періоді "барси" забили дві шайби, але гості льоду за 6 хвилин до кінця зрівняли рахунок до 3:3.

За 1,5 хвилини до закінчення основного часу гри Іван Панов закинув шайбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли українські футболісти закордоном

"Гра була важка, але воно того варте. Вихідних у спортсменів немає. Маємо два тренування в день. Перше на льоду, друге - "на землі". На вулиці бігаємо, віджимаємося, займаємося акробатикою та аеробікою".

За період чемпіонату відзначились хокеїсти Іван Панов, Максим Романченко та Микита Пеленський. Вони отримали запрошення в юніорську збірну України. Таким чином вийдуть на міжнародний рівень.

"Артем Грабовецький, Дмитро Андрощук, Вадим Петрошенко, Михайло Шимчук показали свою професіональність".

На цьому хокейний рік закінчився. Команда "Білий Барс" матиме тільки тренування. Наступні ігри не планують.

У заключному матчі міжнародного товариського турніру збірна України з хокею поступилася. Ця поразка стала для українців першим в історії матчів проти Румунії. Румунські хокеїсти стали переможцями міжнародного товариського турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Білий Барс" став чемпіоном України серед юніорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають