вівторок, 10 вересня 2019 16:40

Акція для дітей від поліцейських #ПосміхнисьЖиттю_ТиЙомуПодобаєшся

Акція для дітей від поліцейських #ПосміхнисьЖиттю_ТиЙомуПодобаєшся
Поліціянти провели роз'яснювальну роботу у всіх школах Білої Церкви. Фото: поліція Білої Церкви

10 вересня, у Всесвітній день запобігання самогубствам, білоцерківські поліцейські влаштували акцію для дітей. Вона мала назву #ПосміхнисьЖиттю_ТиЙомуПодобаєшся. Перші світлини зі школярами вони показали на своїй сторінці у Facebook.

Працівниці ювенальної превенцї білоцерківського відділу поліції торкнулися теми цінності життя. Вони розповідали дітям, як запобігти негативним наслідкам у дитячому середовищі, на що звернути увагу. Діти ставили багато запитань і зацікавлено слухали поліціянтів.

"Особистість формується з дитинства, тому увага та батьківська любов, яка буде проявлятися навіть у звичайних обіймах, вже є життєвими цінностями. Любіть та бережіть своїх дітей", - зазначили під час зустрічі працівниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий за розповсюдження дитячого порно повісився в камері

В акції також узяли участь фахівці-психологи. Їхня мета - привернути увагу батьків та осіб, які їх замінюють, до скоєння дітьми навмисних самоушкоджень.

У столиці розшукують 14-річну Іванну Стецюк. Про її зникнення повідомили у Деснянському управлінні поліції. Дівчина досі не повернулася додому.

Зараз ви читаєте новину «Акція для дітей від поліцейських #ПосміхнисьЖиттю_ТиЙомуПодобаєшся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають