Ексклюзиви
пʼятниця, 22 березня 2019 20:26

У Розсошенцях одночасно змагатимуться в трьох видах спорту

У Розсошенцях одночасно змагатимуться в трьох видах спорту
У Розсошенцях проведуть змагання з міні-футболу, бу-до та шахів. Фото: google.com

У суботу, 23 березня, в спортивному комплексі "Розсошенці" відбудуться зональні змагання з міні-футболу серед чоловіків. Організатор - обласний осередок всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос".

Як розповів начальник спорткомплексу Олександр Капран, організатори чемпіонату з міні-футболу поділили область на умовні зони. Із Полтавським районом випало грати збірним Машівського, Чутівського та Карлівського районів. Гратимуть команди за принципом "кожна з кожною", переможця визначать за кількістю очок. Але проведе кожна команда дві чи три гри - поки що невідомо.

"Машівський і Чутівський райони підтвердили свою участь, а от збірна з Карлівського, ймовірно, зніметься зі змагань", - прокоментував Олександр Капран.

Ігри розпочнуться о 10-й на футбольному полі спортивного комплексу "Розсошенський".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гожулах дитячі майданчики батьки ремонтуватимуть самотужки

Водночас неподалік у Розсошенській гімназії відбуватимуться ще двоє змагань обласного рівня.

У спортивному залі гімназії проведуть відкриту першість Полтавської області з бу-до, присвячену воїну-афганцю Олександру Бідному. А в шкільних кімнатах відбудеться чемпіонат Полтавської області з шахів імені Віктора Ступаря.

У Розсошенській гімназії Тетяна Тягнирядно вже не виконує обов'язки директора. Стала заступником із навчально-виховної роботи.

Зараз ви читаєте новину «У Розсошенцях одночасно змагатимуться в трьох видах спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають