Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2018 15:14

Житловий комплекс комфорт-класу "Лісовий квартал" втретє відзначений премією "Вибір року"

Житловий комплекс "Лісовий квартал", що розміщується в одному з мальовничих куточків центральної частини столичного міста-сателіта Бровари, знову визнаний кращим на Міжнародному конкурсі "Вибір року" в категорії житлових комплексів комфорт-класу Київської обл.

Офіційне оголошення результатів конкурсу відбулося 8 грудня в межах щорічної церемонії нагородження переможців премії "Вибір року".

  В категорії житлових комплексів комфорт-класу Київської області відзнаку отримав ЖК "Лісовий квартал"
В категорії житлових комплексів комфорт-класу Київської області відзнаку отримав ЖК "Лісовий квартал"

"Перемога в конкурсі "Вибір року" стала гарною традицією для ЖК "Лісовий квартал", – розповіла, коментуючи отримання престижної премії, Ольга Момчилович, директор із маркетингу компанії "Сітіконсалт Кепіталс Компані", що спеціалізується на реалізації нерухомості. – Як й організатори конкурсу, ми впевнені, що українці гідні найкращого. І, обираючи товари і послуги, мають орієнтуватися на європейські та світові стандарти. Що стосується ЖК "Лісовий квартал", то проект від самого початку високо тримає планку якості за всіма показниками. І наші перемоги у "Виборі року" попередніх років є переконливим доказом того".

Крім трьох премій у Міжнародному конкурсі "Вибір року", ЖК "Лісовий квартал" визнаний кращим у Загальнонаціональній програмі "Людина року – 2016" в номінації "Житловий комплекс року", а також удостоєний премії "Український будівельний олімп" у номінації "Комфортне житло європейського рівня" у 2014 р.

"Лісовий квартал" – житловий комплекс комфорт-класу. Дванадцять 25-поверхових житлових будинків зведено за монолітно-каркасною технологією з використанням високоякісних, сертифікованих екологічних та енергозберігаючих матеріалів. ЖК "Лісовий квартал" пропонує жителям власну розвинену інфраструктуру – дитячий садок, паркінг, автономну котельню, у кроковій доступності об'єкти міської соціальної та розважальної інфраструктури – магазини, кафе, салони краси, парк, ліс. Зручна транспортна розв'язка дозволяє в лічені хвилини дістатися до ділового центру Києва або до найближчої станції столичного метрополітену.

Міжнародний фестиваль-конкурс "Вибір року" проводиться в Україні із 2001 р. Його основне завдання – визначення кращих товарів і послуг у товарних категоріях і їхня подальша популяризація, формування високих професійних стандартів у різних галузях економіки та створення здорової конкуренції серед українських компаній і підприємств. Мета проекту – визначення кращих брендів, що відповідають вимогам часу, які працюють на результат і 100 % орієнтованих на свого клієнта.

  В категорії житлових комплексів комфорт-класу Київської області відзнаку отримав ЖК "Лісовий квартал"
В категорії житлових комплексів комфорт-класу Київської області відзнаку отримав ЖК "Лісовий квартал"

Медаль "Вибір року" – це свого роду знак якості, атрибут успішного й упізнаваного бренду, символ високого професіоналізму, надійності та довіри споживачів.

Зараз ви читаєте новину «Житловий комплекс комфорт-класу "Лісовий квартал" втретє відзначений премією "Вибір року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути