Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 17:22

Заливка фундаменту при важкодоступному ландшафті місцевості

Заливка фундаменту при важкодоступному ландшафті місцевості
Для подачі бетонної суміші бетононасос можна встановити за 10 або 200 метрів від місця забудови

Заливка фундаменту у важкодоступній місцевості вимагає застосування спеціального устаткування, що спрощує роботу. У таких випадках часто необхідні послуги бетононасосу в оренду, оскільки ця машина дозволяє подавати бетонну суміш в складних умовах. Основна перевага полягає в тому, що йому не потрібно під'їжджати в зону забудови. Для подачі бетонної суміші бетононасос можна встановити за 10 або 200 метрів від місця забудови, в залежності від щільності забудови.

Покупку власного бетононасоса сьогодні може дозволити тільки велика будівельна компанія, маленьким і середнім підрядникам подібне обладнання не по кишені. Тому оренда бетононасоса вважається оптимальним виходом із ситуації, коли потрібно заливати фундамент для приватного будинку, висотного будівництва.

Бетононасоси підходять не тільки для заливки фундаменту, але і для подачі бетону на велику висоту, наприклад, при будівництві плит перекриття, пілонів, ліфтових шахт. У компанії "ВК Сервіс" для оренди доступні машини з різними характеристиками, які подають суміш на висоту до 130 метрів.

Ви можете вибрати для оренди стаціонарні або мобільні бетононасоси. Перший варіант кращий для об'єктів великої площі, де є можливість розвернутися тягачу або автомобілю з краном.

Мобільні бетононасоси мають важливу перевагу - самостійне пересування, тому для них не потрібен додатковий тягач або автокран. Вони відрізняються високим ступенем маневреності, дальністю подачі. Довжина, на яку подається бетонна суміш, буде залежати від потужності і типу конкретного бетононасоса.

Автобетононасоси транспортуються на автомобільному шасі - відмінна риса цього обладнання полягає в наявності стріли-маніпулятора. Стріла може розкладатися по типу Z або R, мати від трьох до п'яти секцій.

Зараз ви читаєте новину «Заливка фундаменту при важкодоступному ландшафті місцевості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути