Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2013 12:46

За антени на фасадах будинків хочуть карати штрафом

За антени на фасадах будинків хочуть карати штрафом
Фото: gazetaby.com

У Верховній Раді зареєстрований законопроект, що забороняє громадянам самовільно встановлювати на об'єктах житлового фонду технічні засоби телекомунікації.

Проект закону "Про внесення змін у деякі закони України щодо розташування на об'єктах житлового фонду технічних засобів телекомунікації" передбачає внесення змін у закон "Про телекомунікації" та до Кодексу "Про адміністративні правопорушення". Законопроект передбачає заборону самовільного розміщення технічних засобів телекомунікації на об'єктах житлового фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайці будують елітні багатоповерхівки з фальшивими вікнами

"Оператори, провайдери телекомунікацій не несуть відповідальності за самовільне розміщення технічних засобів телекомунікації на об'єктах житлового фонду в порядку, встановленому законом", - цитує законопроект прес-служба парламенту. Ст. 150 Кодексу "Про адміністративні правопорушення" пропонується викласти в наступній редакції: "Самовільне розміщення на об'єктах житлового фонду технічних засобів телекомунікації тягне за собою стягнення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян". Неоподатковуваний мінімум становить 17 грн.

Зараз ви читаєте новину «За антени на фасадах будинків хочуть карати штрафом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути