понеділок, 05 листопада 2018 21:10

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку здали в оренду

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку здали в оренду
Найчастіше українці орендують одно- та двокімнатні квартири економ-класу. Фото: vesti-ukr.com

У жовтні найдешевше вдалося зняти однокімнатну квартиру площею 38 м² по вул. Генерала Наумова (Святошинський р-н). Оренда коштувала 5,5 тис. грн у місяць.

Трохи дорожче, за 6 тис. грн можна було орендувати однокімнатку площею 40 м² по вул. Полярній (Оболонський район). Таку ж за площею, але у Печерському р-н столиці в оренду здавали за 10 тис. грн. 14 тис. грн коштувала оренда двокімнатного житла площею 60 м² по вул. Регенераторній (Дніпровський р-н), інформує агенство нерухомості "Благовіст".

У Печерському р-н оренда однокімнатної квартири площею 45 м² коштувала 18,3 тис. грн у місяць. З бюджетом в 28 тис. грн у жовтні можна було орендувати чотирикімнатну квартиру площею 82 м² по вул. Мечникова (Печерський р-н).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує однокімнатна квартира в Києві

Найдорожче в оренду здавали дво- та трикімнатні квартири у Печерському та Шевченківському р-н. Оренда коштувала 30,8 тис. грн і 70 тис. грн відповідно. Будинок площею 240 м² у Подільському р-н орендували за 70 тис. грн.

"Найбільшим попитом користуються квартири у новобудовах у різних районах столиці і в різних цінових категоріях. У жовтні 2018-го провели 332 операції з оренди нерухомості в Києві. Це менше показників вересня на 8%", - каже гендиректор АН "Благовіст" Олена Біберова.

Українці для оренди та купівлі шукають нерухомість економ-сегменту. В основному це недорогі однокімнатні квартири площею до 50 м².

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку здали в оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути