середа, 13 червня 2018 21:10

Назвали мінімальні та максимальні ціни на оренду житла в Києві

Назвали мінімальні та максимальні ціни на оренду житла в Києві
У травні найчастіше орендували одно- та двокімнатні квартири у Дарницькому та Голосіївському районах столиці. Фото: 0352

У травні найдешевше вдалося орендувати однокімнатну квартиру у передмісті столиці - у Вишгороді. Оренда житла площею 30 м² коштувала 4200 грн у місяць.

За 10 000 грн орендували однокімнатну квартиру площею 36 м² по вул. Васильківській (Голосіївський р-н). Оренда трикімнатного житла площею 80 м² по вул. Ушинського (Солом'янський р-н) коштувала 13 000 грн, інформує агенство нерухомості "Благовіст".

У ціновому діапазоні $500-1000 найбюджетнішими варіантами стали двокімнатні квартири на просп. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н) і по вул. Коновальця (Печерський район). Оренда житла площею 60 м² і 64 м² коштувала 17 000 і 25 000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує орендувати будинок поблизу Києва

Найдорожче у травні орендували трикімнатні квартири по вул. Патріарха Скрипника (Солом'янський р-н) і по вул. Шота Руставелі (Печерський р-н). Зняти на місяць житло площею 110 м² і 200 м² коштувало 44 000 і 70 000 грн у місяць, відповідно.

"У квітні 2018 року було проведено 300 операцій з оренди нерухомості в Києві. Це на 40% перевищує показники попереднього місяця. При цьому, рівень витрат на оренду виріс усього на 4%, склавши $285 тисяч. Це говорить про збільшення частки бюджетних об'єктів в загальному обсязі угод", - каже директор АН "Благовіст" Олена Біберова.

Для орендодавця найвигідніше здавати квартиру в умовах високого попиту. Це період березня-квітня і серпня-вересня при фіксованих політичних і економічних факторах. Водночас орендарям варто шукати нерухомість в середині літа чи на початку року. Тоді у країні сезон відпусток і мінімальна ділова активність.

Зараз ви читаєте новину «Назвали мінімальні та максимальні ціни на оренду житла в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути