четвер, 18 липня 2019 13:15

Дубілет просить писати йому про випадки рейдерства

Дубілет просить писати йому про випадки рейдерства
Радник т.в.о. глави СБУ Баканова Дмитро Дубілет. Фото із відкритих джерел.

Співзасновник мобільного банку monobank і радник в.о. обов'язки глави СБУ Баканова Дмитро Дубілет анонсував низку заходів у боротьбі з рейдерством.

"Рейдерство - величезна проблема для України. Просто вражає, реєстратори (а їх понад 10 тисяч) можуть у нашій країні запросто переписати нерухомість, землю або бізнес на нового власника. Причому бізнес-процес побудований так, що попередній власник може нічого про це не знати.

Через це Україна втрачає мільярди. Адже в тому числі через цю проблеми на наш ринок не заходять іноземні банки (дешеві кредити) і взагалі іноземний бізнес", - повідомив Дубілет у Facebook.

Робоча група, в якій він бере участь, намітила низку заходів, "щоб побороти це зло якомога швидше".

Він звернувся з проханням повідомити йому про свіжі випадки шахрайства, коли нерухомість, земля або бізнес незаконно змінили свого власника через незаконні дії реєстраторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубілет пояснив, як боротися з корупцією

"Якщо ви знаєте кого-то, хто б міг розповісти про такий випадок, напишіть, будь ласка, емейл на [email protected]. У цьому емейл опишіть дуже коротко, яка власність і за яких обставин була вкрадена, а також контактний телефон того, кому ми могли б зателефонувати і розпитати подробиці", - додав він.

Колишній ІТ-директор Приватбанку Дмитро Дубілет призначений радником т.в.о. глави Служби безпеки України Івана Баканова з діджіталізації. Нового радника керівник СБУ представив на брифінгу у вівторок, 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «Дубілет просить писати йому про випадки рейдерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути