Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2019 15:05

Де у Києві продають найдешевші квартири

У Києві найдешевше квартири коштують у Святошинському районі. 1-кімнатну можна купити за ціною близько $30 тис. Водночас на Троєщині 3-кімнатне житло у середньому коштує $49,9 тис.

У Києві вартість квартир коливається. У середньому 1-кімнатне житло коштує $35-45 тис., 2-кімнатне - $50-70 тис., 3-кімнатне - $65-95 тис., передає olx.ua.

Автор: olx.ua
  З початку року в середньому на 8% зросла вартість однокімнатних квартир. Двокімнатні стали дорожче на 4%, трикімнатні - 2%.
З початку року в середньому на 8% зросла вартість однокімнатних квартир. Двокімнатні стали дорожче на 4%, трикімнатні - 2%.

З початку року у середньому на 8% зросла вартість 1-кімнатних квартир. 2-кімнатні стали дорожчі на 4%, 3-кімнатні - 2%. Найбільше подорожчали 1-кімнатні у Шевченківському, Дніпровському та Печерському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробіток на нерухомості: яке житло купувати

Водночас у Шевченківському та Деснянському районах подешевшали 3-кімнатні квартири. У Дніпровському ціни не змінилися. В інших районах ціни зросли. Найбільше - на 9% - у Солом'янському.

У травні 1 кв. м у столичній новобудові у середньому коштував 25 415 грн. Це на 1,5% більше, ніж було у квітні. За рік квадратний метр подорожчав на 5,8%. З січня 2019-го - на 3,4%.

Зараз ви читаєте новину «Де у Києві продають найдешевші квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути