четвер, 10 квітня 2014 12:45

Бюджетне житло в Києві подорожчало

Бюджетне житло в Києві подорожчало

У березні 2014 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 229 млн 350 тис. грн.

Про це повідомляє агентство нерухомості "Благовіст", пише Столичная недвижимость.

За даним показником результати березня виросли в порівнянні з лютим на 9%, за кількістю угод - зростання на 14%. Але, якщо порівнювати з минулим роком, то до його показників ще далеко. "При порівнянні 1-го кварталу 2014 р. з аналогічним періодом 2013 р. ми бачимо зниження рівня капіталовкладень на 22%, кількість угод зменшилася на 24%", - відзначили в агентстві.

Найбільше угод у березні довелося на найдешевший сегмент нерухомості (до 1 млн. грн.) - 52,5%. В ціновій категорії 1 млн. - 2 млн 200 тис. грн. відбулося 37,2% від загальної кількості угод, і за ціною від 2 млн 200 тис. грн. до 3 млн. 300 тис. грн. було підписано 6% договорів.

Крім того в березні піднялася вартість бюджетного житла. Про це розповіла Ірина Луханіна, генеральний директор агентства нерухомості "Благовіст".

"Ціни на об'єкти в сегментах бізнес і бізнес-плюс залишаються на колишньому рівні, в бюджетному сегменті частина пропозицій зросла в ціні в межах 150 доларів за кв.м. За результатами кварталу структура угод залишилася практично незмінною, що підтверджує активність всіх категорій покупців. Звичайно, в першу чергу купуються найбільш доступні за вартістю варіанти, однак частка двох - і трикімнатних квартир у цьому кварталі зросла у всіх сегментах", - зазначила Ірина Луханіна.

Зараз ви читаєте новину «Бюджетне житло в Києві подорожчало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути