Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 18:21

Стіни семизіркового готелю в Абу-Дабі оздобили золотом

Автор: фото: Seven Star and Stripes
  Для кожної з трьох спалень ”палацового люксу” розроблено власний інтер’єр. Антикварні меблі закуповували в Туреччині. Люстри, бра та настільні світильники оздоблено кришталем ”Сваровські”. За балдахіном навпроти ліжка — великий рідкокристалічний телевізор
Для кожної з трьох спалень ”палацового люксу” розроблено власний інтер’єр. Антикварні меблі закуповували в Туреччині. Люстри, бра та настільні світильники оздоблено кришталем ”Сваровські”. За балдахіном навпроти ліжка — великий рідкокристалічний телевізор

Семизірковий готель "Палац Еміратів" звели на околиці міста Абу-Дабі. Це столиця Об"єднаних Арабських Еміратів. Семиповерховий комплекс площею 100 тис. кв. м оточений парком. Його влаштували посеред пустелі. На 100 га висадили 100 тис. дерев і кущів. Жителі терасами спускаються до пляжу в Перській затоці.

Росіянка Наталія Маслакова, 37 років, разом із чоловіком знімала номер "сьют", по $330 за добу.

— Готель сліпуче розкішний, — ділиться враженнями. — Усі апартаменти, коридори, холи, навіть ліфти оздоблені у східному стилі — з усякими там різьбленнями, завитками. І все щедро позолочене або посріблене. Правда, в нашому номері золота не було. А в люксах — є.

У готелі є чотири ресторани. Наталія з чоловіком вечеряли в італійському. За вечір залишали там у середньому $600.

— У "Палаці" постійно проводять бізнес-переговори, конференції на найвищому рівні. Паралельно влаштували виставку-продаж дорогих машин — "буґатті" або "феррарі" не дешевше мільйона. Ходити по готелю в шльопанцях і маєчці — це майже те саме що голяка, — каже росіянка.

Найдорожчі в готелі "палацові люкси" — номери площею 700 кв. м. У кожному є три спальні, два санвузли, їдальня, вітальня та кабінети. Усюди на стінах висять рідкокристалічні телевізори з півтораметровим екраном. Санвузли оздоблені мармуром, золотом і кришталем. Дверцята душової — із сапфірового скла. У ванні-джакузі місця вистачає на чотирьох.

Гостей привозять з аеропорту білим лімузином "майбах". У номері цілодобово чергує дворецький. Доба в "палацовому люксі" коштує $150–200 тис. Але замовляти треба не менш як на тиждень. І краще заздалегідь.

— Усі "палацові" номери заброньовано до жовтня, — повідомили адміністратори "Палацу Еміратів".

Зараз ви читаєте новину «Стіни семизіркового готелю в Абу-Дабі оздобили золотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути