Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2017 14:41

Взимку і влітку - одними шторами! Чому штори ПВХ встановлюють замість вікон

Взимку і влітку  - одними шторами! Чому штори ПВХ встановлюють замість вікон
Чому вигідно придбати ПВХ штори?

"Чоловік сказав, що засклить альтанку - чоловік зробить! І не треба йому щороку про це нагадувати! "- знайома ситуація? Влітку - пил, комахи; восени - дощі і постійна сирість; взимку снігу в альтанку намело; а вдома усі вже вуха продзижчали: "Ти ж обіцяв!"

Але ж ви легко можете вирішити всі ці проблеми. Просто встановіть штори з ПВХ плівки або так звані м'які вікна.

"Чим такі добрі штори ПВХ?", - запитаєте ви. А ось чим. По-перше, такі штори обійдуться значно дешевше, ніж скляні вікна. За оцінками фахівців, економія може становити до 50%. А по-друге, хороші щільні штори високої якості відмінно справляються зі своєю функцією захисту, і при цьому вони безпечні, зручні і красиві. Отже:

1. Надійний захист. Нехай ллють дощі, гримлять грози - всередині буде сухо, тому що тканина ПВХ і прозора плівка, з яких робляться штори, абсолютно герметичні, а шви не пропускають вологу.
2. Пориви вітру шторам не страшні. Матеріал міцний - армована тканина. Фурнітура польська, оцинкована, здатна витримати високі навантаження. Спеціальна блискавка-трактор витримує сильні пориви вітру і при цьому служить довго, тоді як звичайна блискавка на такі навантаження не розрахована, і поломки неминучі.
3. Штори захищають вашу зону відпочинку від пилу, мошкари і від сусідських котів, які люблять грітися (і не тільки) на ваших кріслах.
4. Безпека. М'які штори не розіб'ються, а значить, в разі чого, ніхто не поранитися. Це особливо важливо, якщо в сім'ї є діти, адже для них альтанка - улюблене місце ігор.
5. Багато світла! Прозора плівка ПВХ пропускає до 90% світла, так що навіть при повністю закритих шторах у вас все одно буде чудовий огляд, а всередині буде стільки ж світла, як і зовні.
6. Простота і зручність. У теплу погоду штори можна швидко зібрати в акуратні рулони, закріпивши ремінцями. А якщо забруднилися - помити звичайним мильним розчином.
7. Довговічність. При правильному монтажі і дбайливій експлуатації термін служби м'яких вікон - більше 10 років. Звичайно, штори не слід згортати і розгортати на морозі, але в стаціонарному стані їх можна використовувати при температурі від -30 ° С до +70 ° С, тобто на зиму прибирати не обов'язково.
8. Монтаж? Елементарно! Схема кріплення настільки проста, що з установкою впорається навіть новачок.

Чого ж ви чекаєте? Сьогодні м'які вікна - це просто знахідка. Встановіть штори ПВХ від компанії "Тент Строй", щоб захистити ваше майно і насолоджуватися відпочинком з ранньої весни до пізньої осені, а цікавих сусідів залиште з носом!

Як стати щасливим володарем ПВХ штор? Просто зателефонуйте. Ми узгодимо всі деталі та розміри, зробимо і відправимо вам штори.

Приємного відпочинку!

Тент Строй - тентова компанія №1
Тел.: 050 40 000 81
tentstroy.com

Зараз ви читаєте новину «Взимку і влітку - одними шторами! Чому штори ПВХ встановлюють замість вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути