Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 14:57

Вибір годинника для чоловіка: чому швейцарські найкращі?

Ніщо так не викликає довіру як перевірка часом. Швейцарські годинники за не одне століття довели свою надійність та впевнено очолили рейтинг найкращих у світі. Ідеальна точність, вишуканий дизайн та престиж міцно закріпились за європейським виробником хронометричних аксесуарів.

  Правильно підібраний годинник довершить образ та підкреслить соціальний статус свого власника
Правильно підібраний годинник довершить образ та підкреслить соціальний статус свого власника

При виборі годинника повстає питання, якому бренду віддати перевагу чи яка модель краща, але немає сумнівів, що це буде аксесуар саме швейцарського виробництва. Вибрати такий годинник з офіційною гарантією можна на сайті Watch.Ua. Так чим же зумовлене таке абсолютне лідерство на світовому ринку?

Якість

Швейцарські компанії славляться скрупульозним ставленням до технології виробництва. Для своїх виробів вони використовують тільки високоякісні матеріали - міцні сталеві сплави, золото, платина, титан, дорогоцінне каміння і сапфірове скло. Велику увагу приділяють саме ручній збірці механізмів. Це дещо вже навіть схоже на дань традиціям, оскільки багато майстрів вийшли саме з династій годинникарів, для яких це сімейне ремесло. Як кварцові так і механічні годинники відзначаються найвищою точністю. Держава ретельно стежить за якістю товарів, годинником може вважатись швейцарським тільки тоді, коли він зібраний у країні та більше 50% деталей виготовлені саме у Швейцарії. Створення підробок строго карається законом.

Ціна

Вважається, що годинник повинен коштувати не менше місячної зарплати чоловіка. Безумовно, що аксесуар підкреслює статус власника та повинен повністю йому відповідати. Швейцарські компанії готові задовольнити потреби кожного покупця. Вони виробляють як елітні моделі, доступні лише дуже забезпеченим людям, так і годинники для споживачів зі скромнішим рівнем доходу. Так на українському ринку популярність завоювали швейцарські бренди Claude Bernard, CERTINA та SWISS MILITARY-HANOWA, які вже підтвердили свою надійність та є доступними по ціні. Більш статні українці обирають AEROWATCH та FREDERIQUE CONSTANT.

Широкий вибір

Годинникова промисловість займає третє місце серед експортних галузей Швейцарії, країна випускає близько 400 брендів. Досягти таких обсягів дозволяє широкий асортимент товари, який здатен задовольнити найвибагливішого споживача. Швейцарські годинники носять особи з королівських сімей, світові лідери та знаменитості. Попри це є безліч моделей і для пересічних громадян. Дизайн та механізми швейцарського виробництва стабільно визнаються найкращими на світових виставках годинників. До слова, бренд Longines отримав найбільше світових нагород - 10 "Гран-прі" і 28 золотих медалей на всесвітніх виставка. Кожен здатен знайти варіант для себе. Наприклад любителі спорту обирають бренди, які абсолютно точно працюють навіть високо в горах, наприклад марку Tissot. Інші ж надають перевагу моделям з вишуканим дизайном, наприклад декоровані дорогоцінним камінням.

Технічні можливості

Годинник - це не лише прилад для вимірювання часу. Важливі додаткові технічні можливості – хронограф, календар, водонепроникне скло та підсвічення у темряві. Є моделі, які оснащені функціями записної книжки, відліку днів до події чи навіть компасом. Все це розширює спектр використання хронометру. Важливо і те, що придбавши швейцарський годинник в офіційних представників в Україні, споживач отримує надійне технічне обслуговування та багаторічну гарантію.

Слід пам'ятати, що правильно підібраний аксесуар довершить образ та підкреслить соціальний статус свого власника.

Зараз ви читаєте новину «Вибір годинника для чоловіка: чому швейцарські найкращі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути