вівторок, 22 червня 2021 12:39

Вони "живі" та дуже стильні" – які іграшки найкраще купувати дітям

Існує думка, що іграшки – це лише проста забавка, яка призначена для того, щоб відволікти маля, і є не більшим, ніж примхою дітей.

Насправді ні. Іграшки допомагають вивчати світ із найменшого віку. Вони є невід'ємною складовою в процесі розумового, психологічного та фізичного розвитку.

"Малі діти граються, щоб пізнавати причини та наслідки якихось процесів, явищ, досліджувати взаємовідносини, здобувати навички, що знадобляться в дорослішому віці. Формують себе", – каже дитяча психологиня Наталія Марунько.

  Товар WoodenToys екологічно чистий
Товар WoodenToys екологічно чистий

Проте, за словами психолога, іграшок не має бути занадто багато та аби-яких.

"Працюємо не на кількість, а на якість. Не купуйте дітям купу речей, про які пам'ятатиме лише перший день, або ті, що сподобалися вам, а не дитині, чи зламаються за кілька годин. Краще мати 10-30 іграшок залежно від віку, які дійсно приноситимуть користь".

Досить простої поради психолога насправді дуже складно дотриматися. Зараз на ринку пропонують безмежну кількість іграшок із різних матеріалів – пластику, гуми, тканини, хутра. Та з кожним роком найбільш модними стають дерев'яні.

Вони практичні та довговічні, екологічно безпечні, не викликають алергії, тому підходять для дітей будь-якого віку.

"Дерев'яні іграшки люблю найбільше, своїм дітям купую переважно такі. На відміну від пластикових, дерев'яні – "живі", мають хорошу енергетику. Вони приємні на запах та дотик. Мають дуже естетичний і навіть вишуканий вигляд. Це дуже важливо, адже почуття до прекрасного та стиль виховувати варто із малого віку. Дуже важливо, чим бавитиметься ваша дитина – штучною іграшкою кричущих кольорів чи дерев'яною, природною", – розповіла психологиня.

Проте й іграшки із дерева можуть бути поганої якості. Купуючи такі, треба обов'язково звертати увагу наскільки акуратно виготовлені, чи не мають тріщин або шорсткостей, якими фарбами покриті.

  Товар WoodenToys екологічно чистий
Товар WoodenToys екологічно чистий

Щоб бути впевненими, що ваша дитина грається хорошими іграшками, їх треба купувати у перевірених магазинах. Щодо вибору дерев'яних іграшок, то найкраще скористатися послугами інтернет-магазина дерев'яних іграшок WoodenToys. Мають дуже широкий асортимент забавок для дітей різного віку. Для наймолодших – машинки, тварини, кубики, навчальні іграшки, мозаїку, пазли, шнурівки, бізіборди, конструктори, сортери, ігри Монтессорі. Для старших – настольні ігри та дерев'яні ігрові набори.

"Ми розуміємо, як важливо, щоб діти вчилися грі, тому багато іграшок, які ми представили, спонукають дітей грати творчо й винахідливо. Вони допоможуть у розвитку і вдосконаленні мови, великої і дрібної моторики рук, мислення логіки, сенсорного і тактильного відчуття, дисципліни і посидючості, уваги. Не забуваємо і про веселе та цікаве проведення часу", – говорять фахівці магазину.

Товар WoodenToys екологічно чистий, що підтверджують європейські сертифікати якості. Магазин має приємні ціни, зручну систему оплати та швидку доставку.

Зараз ви читаєте новину «Вони "живі" та дуже стильні" – які іграшки найкраще купувати дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути