Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 13:19

Визначено переможців у щорічному бізнес-рейтингу "Лідер Року 2018"

  Eurolamp  - "Лідер Року 2018" у рейтингу виробників світлотехнічної продукції на території України
Eurolamp - "Лідер Року 2018" у рейтингу виробників світлотехнічної продукції на території України

Рейтингова програма спрямована на визначення провідних підприємств різних сфер української економіки, які досягли значних фінансових успіхів й отримали довіру партнерів та споживачів. Почесним званням "Лідер року" відзначаються ті компанії, які увійшли до топу галузевого рейтингу за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

За результатами комплексного незалежного аналізу діяльності підприємств, у рейтингу виробників світлотехнічної продукції на території України переможцем стала компанія "Грін Пауер Євроелектрик Україна" - представництво німецької компанії "Green Power Euroelectric GmbH", яка займається виробництвом екологічно чистої, безпечної та економічної продукції під брендами Eurolamp та Euroelectric.

ТМ Eurolamp представлена на українському ринку з 2010 року, зуміла покрити всю територію країни і стати одним із провідних виробників LED освітлення в Україні. У її продукції поєднується німецька якість, економічність і довговічність.

Асортимент нараховує понад 350 найменувань, які включають у себе продукцію як для побутового, так і для промислового освітлення.

Хочемо зазначити, що ТМ Eurolamp в 2012 році отримала звання "Бренд року", а в 2017-му – премію "Вибір України". Таким чином, перемога у бізнес-рейтингу "Лідер Року-2018" ще раз підтверджує високий рівень довіри споживачів до компанії-виробника й до брендів ТМ Eurolamp та ТМ Euroelectric.

Детальніше ознайомитися з продукцією можна на сайті: https://shop.eurolamp.ua/

Зараз ви читаєте новину «Визначено переможців у щорічному бізнес-рейтингу "Лідер Року 2018"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути