четвер, 06 серпня 2020 11:52

Вибір і покупка матраца в Епіцентрі

При виборі матраца покупець стикається з безліччю характеристик і маловідомими відмінностями. Щоб не заплутатися в широкому асортименті, наданому різноманітними постачальниками, і придбати якісну річ за прийнятною ціною, необхідно витратити трохи часу на пошуки. У цій статті ми розповімо про особливості вибору і чому саме інтернет-магазин "Епіцентр" допоможе знайти кращу модель для Вас.

Як вибрати матрац для комфортного сну

На що звернути особливу увагу для того, щоб залишитися задоволеним покупкою? Таке питання виникає перед покупцем при виборі потрібного йому матраца. Тому розглянемо детальніше найпопулярніші види і їх характеристики.

Пружинні матраци знайомі і звичні для більшості з дитинства. Вони мають ще два компонента, крім пружин: шар, що покриває котушки, і основу, яку зазвичай виготовляють з вовни або піни. Крім того, вони діляться на: з залежними (Bonell) і незалежними блоками. У моделях з Боннель, якщо відбувається просідання одного елемента, то і решта також деформуються, а у виробах з окремими котушками цей недолік усунуто. Розглянемо їх переваги: відсутність скрипу, ортопедичні функції, гіпоалергенність і відсутність ефекту "гамака".

Безпружинні виготовляються з латексу, кокосового волокна або синтетичних матеріалів. До них можна віднести також надувні матраци.

Піна з ефектом "пам'яті" – такий наповнювач забезпечує надійну підтримку хребта. Завдяки спеціальній технології розробки він приймає вигини тіла сплячого і не створює зайвого тиску на спину. Вироби з Memory дозволять позбутися від головних і спинних болей. Вони ідеально підходять для сімейних пар, особливо з різною вагою, і для людей з надмірною кількістю кілограм.

• Наповнювач латекс – відомий охолоджуючими і протиалергі́йними характеристиками. Головне, перед покупкою погляньте на етикетку, оскільки такі плюси має тільки натуральний латекс, виготовлений з каучуку. Ці моделі варто вибрати із-за: відсутності неприємного запаху, вологозахищеності і неможливості розмноження в ньому пилового кліща. Також вони відмінно взаємодіють з теплом, оскільки повітря вільно проходить через всю поверхню, взимку він зберігає тепло, а влітку – не нагрівається.

• Прошарок кокосова койра – екоматеріал, що використовується в основному для виготовлення жорстких матраців. Вони не пріють, не вбирають воду, а також мають хорошу вентиляцію і протимікробні властивості.

Ортопедичний матрац – призначений для підтримки хребта, сприятливо впливає на розслаблення усього організму. Також, сон на них впливає на попередження відкладення солей і появи остеохондрозу. А крім того, тіло знаходиться в правильному положенні всю ніч, що сприяє відновленню та гарному самопочуттю.

 

Це основна загальна термінологія, яка є у кожного виробника і в ній варто розбиратися перед ухваленням рішення. На сторінках сайту epicentrk.ua Ви знайдете більшу кількість різних наповнювачів і технологій з детальним описом. А далі хотілося б обговорити вужчі поняття, які допоможуть знайти ідеальний варіант матраца для Вашої дитини, батьків і Вас самих.

Чому варто купити матрац в Епіцентрі

Якщо Ви вже вирішили придбати матрац, рекомендуємо відвідати інтернет-магазин "Епіцентр". На сайті Вас чекає широкий асортимент товарів цієї категорії, компетентні консультанти техподдержки допоможуть визначитися з вибором. Забрати купівлю можна як безкоштовним самовивезенням з магазину, так і через службу доставки у будь-якому місті України.

 

Тут представлені моделі відомих брендів, навіть найсвіжіші новинки, вироби власних торгових марок з приємними цінами. Це той магазин, де можна купити дешево і вигідно за рахунок регулярних акцій і знижок. Величезна перевага покупок саме в цьому інтернет-магазині – це можливість подивитися товар в торговому центрі "Епіцентр", які є практично у будь-якій точці України, а замовити вже через сайт в категорії матраци.

Зараз ви читаєте новину «Вибір і покупка матраца в Епіцентрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути