вівторок, 21 березня 2017 15:27

Весняна колекція спальної білизни від магазину "Подушка"

Весняна колекція спальної білизни від магазину "Подушка"
Магазин білизни "Подушка" представляє оновлену лінійку продукції

У цьому сезоні магазин домашнього текстилю "Подушка" підготував для своїх покупців оновлену лінійку постільної білизни. У каталозі компанії можна знайти комплекти постільної білизни і наволочки, простирадла поштучно. Текстиль від магазину постільної білизни "Подушка" стане справжньою прикрасою затишної і красивої спальні.

Матеріали для пошиття постільної білизни

У новій колекції компанії покупці зможуть знайти вироби з різних за походженням тканин: сатину, жакарда, шовку, фланелі, бамбука, бязі, попліну, перкалі та інших. Ці матеріали мають різні ступені щільності і довговічності. Вони по-різному пропускають повітря і вбирають вологу.

Досягнення технологій дозволяють поєднувати в спальних комплектах подібного плану всі корисні споживчі якості при збереженні доступної вартості таких комплектів.

Види постільної білизни

Оновлена лінійка аксесуарів для спальні компанії "Подушка" включає в себе текстильні вироби українських і зарубіжних виробників. В останній колекції представлені комплекти двоспальні, сімейні, полуторні і дитячі.

Асортимент постільної білизни включає в себе вироби з різноманітним дизайном. Широким попитом користуються текстильні комплекти з абстрактними і символічними принтами. Популярні також комплекти з 3Д-малюнком. На таких виробах можуть бути зображені представники фауни, квіти, об'єкти архітектури.

У новій колекції представлена постільна білизна, виконана в спортивній, морській тематиці. Тут можна вибрати також комплекти в смужку, горошок та інший дрібний малюнок. Каталог магазину включає в себе також однотонні спальні комплекти. Крім того, до уваги покупців представлений широкий асортимент дитячої постільної білизни.

Зараз ви читаєте новину «Весняна колекція спальної білизни від магазину "Подушка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути