Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2018 16:58

Важливість регулярної перевірки слуху

Ми всі стурбовані нашим здоров'ям і благополуччям. Бенджамін Франклін сказав: "Унція профілактики варта фунта лікування". Чи це стосується діабету, раку, серцевого захворювання або втрати слуху, ми все більше зосереджуємося на профілактиці здоров'я. Це одна з причин, чому ми живемо довше, і чому Франклін погодився б, якби був живий сьогодні, що "60 – це нові 40".

  Фахівці рекомендують проходити щорічно тест на перевірку слуху
Фахівці рекомендують проходити щорічно тест на перевірку слуху

Ми отримуємо щорічні фізичні навантаження для контролю артеріального тиску, холестерину та оцінки ризиків розвитку раку, діабету і серцевих захворювань. Ми повинні підійти до здоров'я наших вух таким же чином.

Раннє лікування може допомогти запобігти проблемам у майбутньому

В останні роки дослідження показали, що слух – це не тільки наші вуха! Наш слух впливає на багато аспектів нашого здоров'я і життя. Не вилікувана втрата слуху пов'язана з підвищеною вірогідністю деменції, скороченням когнітивної функції, підвищеної ізоляції і більш високими показниками депресії. Лікування слуху на ранніх стадіях може, зрештою, поліпшити наш загальний стан здоров'я і благополуччя.

Багато людей будуть чекати, поки у них не виникнуть труднощі, перш ніж пройти тестування на слух. Реальність така, що вони, швидше за все, живуть з втратою слуху протягом 5 – 15 років, перш ніж почнуть приймати дії. Ви можете уявити собі, як жити з високим рівнем холестерину, кров'яним тиском або діабетом протягом багатьох років, перш ніж робити які-небудь дії?

Рекомендуємо проходження тестів на перевірку слуху

Ваш слух перевіряється залежно від кількох факторів: результатів Вашого тесту, можливого ризику втрати слуху і віку. Якщо на базовому рівні вже проявляються елементи втрати слуху, то рекомендується проходження щорічного тестування.

Якщо ризик втрати слуху високий, також рекомендуються проходження щорічних тестів на перевірку слуху. Фактори, які збільшують ризик втрати слуху включають вплив шуму, як на роботі, так і зовнішні подразники (мотоцикли, зброя, гучна музика), а також Ваш вік. По мірі того, як втрата слуху частіше проявляється з віком, особам близько 60 років і старше рекомендується проходити дослідження на гостроту слуху кожні два роки, якщо симптоми втрати слуху не проявилися в їх останньому тесті.

  Фахівці рекомендують проходити щорічно тест на перевірку слуху
Фахівці рекомендують проходити щорічно тест на перевірку слуху

Нехай Starkey стане Вашим кращим радником по слуху

Незалежно від нашого віку, раннє виявлення проблем зі здоров'ям пропонує найкращі варіанти лікування та підвищення рівня загального стану здоров'я. Для отримання додаткової інформації про базове тестування і регулярну перевірку слуху зверніться до фахівця по слуховим апаратам в центрі хорошого слуху Беттертон. Дізнайтеся більше інформації на нашому сайті bettertone.com.ua або дзвоніть за телефонами:

(044) 222-88-07
(066) 447-27-47
(096) 634-48-48

Зараз ви читаєте новину «Важливість регулярної перевірки слуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути