вівторок, 13 липня 2021 12:02

В Україні запустили мобільний сервіс особистої безпеки Safor

В Україні запустили мобільний сервіс особистої безпеки Safor
Місія Safor - розвивати культуру особистої безпеки в Україні

В Україні запустили додаток для особистої безпеки – Safor.

Тепер викликати охорону так само просто, як замовити таксі. З моменту запуску у додатка 50 000 користувачів і більше 200 врятованих від зловмисників людей.

Місія Safor - розвивати культуру особистої безпеки в Україні і зробити так, щоб кожен житель або гість країни відчував себе захищеним - в будь-який час, в будь-якому місці.

Додаток легкий у використанні: на головному екрані користувач бачить велику помаранчеву кнопку. Щоб викликати допомогу, досить просто тапнути на неї. При натисканні найближчий патруль отримує дані (ім'я, фотографію, геолокацію) і виїжджає на місце події.

Переваги Safor:

Співпраця з поліцією охорони. Це - єдина охоронна структура в Україні, яка може застосовувати санкції: затримувати, використовувати зброю, зламувати двері і діяти силою.
Швидкість реагування. Патруль Поліції охорони прибуває на допомогу максимально оперативно. Від натискання кнопки до приїзду бригади проходить в середньому до 7 хвилин.
Виклик без доступу до інтернету. Додаток відправляє патрулю SMS з вашими координатами.
Зона покриття. Safor доступний майже в 1000 населених пунктах України. На сайті можна перевірити, чи є покриття у вашому місті.
Контакт-лист близьких. Дозволяє ділитися своєю поточною геолокацією і зарядом батареї з вибраними контактами і бачити таку ж інформацію від них.
Швидкий виклик. Якщо у вас iOS, можна встановити голосову команду Siri. Також можна прив'язати кнопку на смарт-годинник або налаштувати потрійний тап по задній кришці телефону (доступно з 14 iOS).

З кнопкою особистої безпеки не страшно:

• повертатися пізно додому;
• подорожувати в інші міста;
• ходити на побачення;
• відвідувати бізнес-зустрічі.

У сервісу є три варіанти підписки: 190 грн за місяць, 520 грн за 3 місяці і 2000 грн за рік. Якщо підключити підписку на три місяці або на рік, перший виклик - безкоштовний, наступні - 200 грн.

Почати користуватися просто: скачайте додаток в Google Play або App Store, після зареєструйтеся, дозвольте відстежувати геолокацію і оплатіть підписку.

Зараз ви читаєте новину «В Україні запустили мобільний сервіс особистої безпеки Safor». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути