Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2018 10:25

У Києві почав свою роботу найбільший квитковий оператор Ticketsbox

  Сервіс Ticketsbox відтепер працює і в Києві
Сервіс Ticketsbox відтепер працює і в Києві

В Україні запустили один з найунікальніших і найзручніших сервісів з онлайн-продажу квитків на різні заходи - Ticketsbox. Сервіс пропонує своїм користувачам ознайомитися з актуальною афішею Києва і купити квитки на заплановані заходи. Хочемо більш детально познайомити вас з цим майданчиком, виділивши його основні переваги, які відрізняють його від інших операторів з продажу квитків.

3Д візуалізація локацій

Всім вже набридло те, що купуючи квиток, можна сказати, наосліп вибираєш собі місце. Ticketsbox подбав про це і запустив вдосконалену версію свого сервісу, який дозволяє бачити зал, де відбудеться концерт, на 360°. Це реальний прорив у сфері онлайн-бізнесу з продажу квитків, адже покупець точно бачить своє місце і знає, що йому буде зручно дивитися виступ.

Простий і зрозумілий функціонал

Сервіс Ticketsbox створювався з такою метою, щоб кожен бажаючий зміг в будь-який час і в будь-якому місці купити квиток на концерт, виставу чи фестиваль. Тому сайт досить зрозумілий користувачам і зручний. Оператор надав можливість вибирати події за кількома параметрами: тип події, дата, локація, жанр, ціна, виконавець. Фільтри допомагають відсіяти нецікаві користувачеві події, які відбудуться в Києві і вибрати відповідні.

Найактуальніша афіша столиці

У місті щодня проходить маса різних заходів, встежити за якими неможливо. На kiev.ticketsbox.com працює команда, яка щодня оновлює інформацію на сайті, що дозволяє користувачам сервісу найпершими дізнаватися про заплановані події та найпершими купити квитки на них. На порталі можна дізнатися все про виконавців, артистів і музичні колективи, також там детально описується програма заходів, є фото і відео. Це досить зручно, адже знайомитися з чимось новим завжди корисно і цікаво.

Швидка покупка квитків в онлайн-режимі

Наразі такою можливістю скористалися багато користувачів, адже оформити покупку квитка і оплатити його за допомогою карти можна практично за 5 хвилин. Це заощаджує дорогоцінний час і гроші на поїздки до кас. Декілька натиснень клавіш і квиток вже у вас на електронній пошті. Завдяки цьому мешканці та гості Києва можуть завчасно спланувати своє дозвілля.

Разом з Ticketsbox життя стане яскравішим і цікавішим.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почав свою роботу найбільший квитковий оператор Ticketsbox». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути