Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 09:22

У чому переваги позики під заставу квартири

Квартира - це цінний актив, здатний виручити свого власника в разі фінансових проблем. Вона може виступити заставою при оформленні кредиту, дозволивши укласти угоду на максимально вигідних умовах.

Причини популярності кредитів під квартиру

В Україні існує безліч кредитних програм, однак, як і раніше складно знайти більш вигідну пропозицію, ніж кредит під заставу квартири. Популярність цього фінансового інструменту зростає з року в рік, що досить легко пояснити декількома важливими перевагами:

● знижена ставка по позиці - у випадку з заставною позикою кредитор отримує гарантії у вигляді об'єкта нерухомості, а сам позичальник - мінімальний відсоток;
● можливість отримання великої суми - кредит під заставу квартири в Україні дозволяє оформити угоду на мільйони гривень. Чим дорожча нерухомість, тим більша буде сума позики. Велику роль також відіграє місце розташування нерухомості і її вік;
● тривалі терміни погашення - більшість кредиторів пропонують позики, що діють від 1 до 5 років. Таким чином, клієнтові не доведеться відмовляти собі в колишніх задоволеннях, комфортно повертаючи кредит невеликими рівними частинами.

 

При грамотному підході до вибору кредитора позичальник може скористатися і іншими перевагами. Наприклад, клієнт може продовжити використовувати квартиру на свій розсуд - проживати в ній або здавати в оренду. У другому випадку можна отримувати додатковий прибуток для прискореного погашення заборгованості перед кредитором.

Вигідний заставний кредит від компанії Банкнота

Через підвищений попит на заставні кредити зростає пропозиція. Сьогодні подібні угоди оформляють багато кредиторів, проте найбільш вигідні умови видачі позики готова запропонувати компанія Банкнота. Клієнти давно оцінили переваги, які отримує кожна людина, яка оформила кредит під заставу квартири:

● фіксована ставка - мінімальна, всього 1,5% на місяць;
● можлива сума позики - від 50 тис. до 15 млн грн;
● тривалі терміни погашення - договір діє протягом 3-60 місяців;
● оперативне прийняття рішення - співробітники банку повідомляють про результат через 9 хвилин після звернення.

Компанія Банкнота готова видати до 80% від вартості квартири. Оформити угоду можна без довідки про доходи з мінімальним пакетом документів.

Послуги надає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПАН КРЕДИТ" (код за ЄДРПОУ 40518384, свідоцтво про реєстрацію ФУ серія ФК № 770 від 07.07.2016 року). Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) видана Нацкомфінпослуг розпорядженням №1310 від 25.04.2017 року.

Зараз ви читаєте новину «У чому переваги позики під заставу квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути