понеділок, 10 квітня 2017 12:17

У Фокстроті можна зробити попереднє замовлення на навушники Apple AirPods

Революційні навушники Apple AirPods ще не дісталися до українського ринку, але старт продажів вже не за горами. Великі рітейлери очікують перших поставок в середині весни. Бездротова гарнітура вже доступна для попереднього замовлення на сайті компанії "Фокстрот", що є офіційним партнером Apple.

  Повна відсутність дротів - фішка AirPods
Повна відсутність дротів - фішка AirPods

Фішка AirPods - повна відсутність дротів. Зовні навушники виглядають як гарнітура EarPods, від якої відрізали акустичний кабель. Для зберігання і транспортування передбачений компактний білий кейс, який виконує функцію переносного акумулятора.

Чохол забезпечує навушникам 24 години автономності. Без додаткової підзарядки AirPods працюють протягом 5 годин. Після 15-хвилинного перебування в чохлі гарнітура отримує 60% заряду (3 години роботи).

Магія AirPods - чіп W1

Зручність управління - ще один привід замовити навушники Apple. Нова гарнітура "розуміє" дії користувача і підлаштовується під них. Для включення паузи достатньо витягти з вуха один навушник, щоб почати показ - вставити, а для відповіді на дзвінок або виклику Siri - двічі постукати по корпусу.

Ідеальна синхронізація між двома навушниками, джерелом сигналу і кейсом забезпечується мікропроцесором W1 і вбудованими сенсорами (акселерометри і оптичні датчики). Чіп W1 забезпечує високу якість звуку, дозволяючи відтворювати аудіо в форматі AAC.

Асистент Siri виконує голосові команди - включає запитувані треки, повідомляє про рівень заряду і налаштовує гучність. C навушниками можна спілкуватися напівголосно - асистент відмінно розрізняє слова завдяки використанню спрямованих мікрофонів з технологією фільтрації шумів.

  Повна відсутність дротів - фішка AirPods
Повна відсутність дротів - фішка AirPods

Сполучення одним рухом

Навушники AirPods можуть сполучатися зі смартфонами будь-яких брендів. Але тільки Епл пристрої здатні розкрити весь їхній потенціал. З новою гарнітурою сумісні айфони (від 5-ки і вище) з iOS 10.2, макбуки з MacOS Sierra, плеєри iPod Touch, планшети iPad та розумні годинник Apple Watch.

Перший процес сполучення гарнітури з пристроями Apple здійснюється швидко, наступні - миттєво. Для першого "контакту" необхідно піднести навушники до пристрою, відкрити "Центр управління" і натиснути "Підключити". Надалі модель автоматично підключається до всіх сумісних гаджетів з одним обліковим записом iCloud (Apple ID).

Зараз ви читаєте новину «У Фокстроті можна зробити попереднє замовлення на навушники Apple AirPods». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути