вівторок, 01 серпня 2017 13:35

Тонкий чи товстий: 5 порад, як вибрати ланцюжок

Правильно підібраний ланцюжок може візуально подовжити або укоротити шию, підкреслити витонченість. Стилісти ювелірного порталу 925 Silver Jewellery підготували 5 порад, як вибрати срібний ланцюжок.

Метал і плетіння

Найчастіше ювеліри використовують дорогоцінні метали — золото, срібло і платину. Вибір залежить від особистих переваг. На піку моди впевнено тримається срібло. Жінки вибирають благородний блиск білого металу, що символізує чистоту і жіночу силу. Популярні і поєднання: срібло з позолотою, золотими вставками. В моду увійшли срібні ланцюжки, покриті шаром родію. Родування посилює блиск і захищає виріб від подряпин і потемніння. Найнадійніший сплав — 925 проби, що містить 92,5% срібла, решта — домішки.

 

Найпопулярніші види плетінь — якірні та панцирні. Комбіновані ланцюжки або вироби із складною конструкцією — доля сміливих дівчат, що люблять бути в центрі уваги.

Якої довжини має бути ланцюжок?

Щоб не зіпсувати образ, пам'ятайте: довгий ланцюг акцентує увагу на зоні декольте, короткий — на шиї. Тому визначте, яка зона стане центром уваги.

При виборі довжини і плетіння враховуйте важливі чинники: статура, вік і стиль одягу. Пишним пані личитимуть масивні та довгі варіанти, а тендітним і худим — короткі або середні. Те саме стосується віку: чим старша жінка, тим більші прикраси їй дозволені.

Звертаємо увагу на замок

Для ланцюжків часто використовують круглі замки, що являють собою кільце з застібкою-пружиною. Карабін — частина петлі та відведена в сторону пружина. Існують замки-коробки, магнітні замки і замки-тогли, але вони менш надійні за два перші.

Підвіси

Для кулонів вибирайте просте плетіння, що не відволікає від аксесуару і не перенавантажує образ. Кулони слід уважно підбирати за довжиною і товщиною ланцюжка. Великі підвіси краще виглядають на масивних ланцюжках, дрібні навпаки — на тоненьких. Ланцюжок і кулон повинні поєднуватися між собою за кольором, розміром, матеріалом. Ювелірний магазин 925 Silver Jewellery пропонує широкий вибір високоякісних виробів на будь-який смак і гаманець. Ознайомитися з асортиментом можна в інтернеті-магазині або в офіційних точках продажу.

Зараз ви читаєте новину «Тонкий чи товстий: 5 порад, як вибрати ланцюжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути