Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 10:43

ТОКО ГРУП - 20 років на ринку автозапчастин

  Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин
Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин

Автомобіль вже давно став гарним другом багатьох людей у всьому світі, це незамінний помічник в повсякденних справах. Але, на жаль, як і будь-яка техніка, він має схильність до поломок, або хоча б до банального технічного обслуговування. Перед кожним власником авто поставали питання – де придбати якісні запчастини за помірними цінами, яку запчастину обрати – оригінал або дешевший замінник, і саме головне, як вберегти себе від підробки, якої сьогодні в онлайн та офлайн торгівлі чимало.

Усі ці переймання просто зайві, якщо ви завітали до магазинів з продажу автозапчастин TOKO.UA Протягом 20 років висококваліфіковані спеціалісти цієї компанії допомагають українцям піклуватись про їхніх "стальних друзів".

  Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин
Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин

Які переваги має компанія, та як їй вдалося втриматися в лідерах в галузі автозапчастин, розповідає Юрій Шеремет, комерційний директор компанії ТОКО ГРУП:

"Продаж запчастин - це не простий бізнес, який має свою специфіку, дуже багато чинників впливають на його успішність: сезонність, конкуренція, ціна, наявність запчастин на складі, відкриті кордони та багато іншого" - каже Юрій. - Ми це відчули ще в 2000 роках, коли тільки починали працювати в цьому напрямку. Так, спочатку це був лише офлайн магазин у місті Хмельницькому, але згодом ми почали тісно співпрацювати з іноземними постачальниками, відкрили офіс із складськими приміщеннями у м. Київ. Ми розуміли, щоб бути в лідерах, ми повинні завжди рухатись вперед, розвиватися та відповідати певним стандартам та вимогам наших клієнтів, мати переваги з огляду на інших гравців цього ринку. Сьогодні наші фахівці з підбору не просто продають запчастини, вони мають величезний досвід в цій справі, постійно удосконалюють свої знання, з легкістю порадять, яку запчастину обрати відповідно до вашого авто, підберуть оптимальну пропозицію "ціна-якість", та найголовніше зроблять це без помилок.

Для всіх, хто віддає перевагу онлайн покупкам, ми розробили інтернет-магазин TOKO.UA, який містить зручний каталог з пошуку автозапчастин і буде зрозумілий кожному. Сьогодні, ми пропонуємо нашим клієнтам більш ніж 8 мільйонів унікальних авто товарів для 50 марок авто. А жителів міст Київ, та Хмельницький чекає приємний бонус – безкоштовна кур'єрська доставка.

  Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин
Інтернет-магазин TOKO.UA містить зручний каталог з пошуку автозапчастин

Розвиток в галузі продажу автозапчастин не є єдиним вектором руху нашої компанії. Піклуючись про молоде покоління та розвиток спорту в Україні наша компанія, в нелегкому 2020 році, стала титульним спонсором МФК "URBAN" у місті Хмельницькому. Молода, та амбітна команда з міні-футболу стала першим проектом, який ми спонсоруємо.

На останок хочу сказати - чекаємо на усіх, кому необхідні якісні автозапчастини, та професійне обслуговування, на сторінках нашого інтернет-магазину TOKO.UA, та у наших шоу-румах. Будемо раді допомогти Вам!"

Зараз ви читаєте новину «ТОКО ГРУП - 20 років на ринку автозапчастин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути