Ексклюзиви
вівторок, 26 березня 2019 15:11

TKEY DMCC приступила до прийому заявок на потрапляння в генезис-блок Tkeycoin

TKEY DMCC приступила до прийому заявок на потрапляння в генезис-блок Tkeycoin
На початку квітня буде проведений офіційний запуск платформи Tkeycoin

Увечері понеділка (18 березня) офіційно стартувало перенесення інвесторських коштів в децентралізовану мережу Tkeycoin. За повідомленнями прес-служби компанії TKEY DMCC, яка є куратором реалізації проекту, тільки за першу добу було отримано понад 1000 заявок. Такий ажіотаж не дивує експертів криптовалютного ринку.

Повідомляється, що перший етап так званого "свопу" запланований до 31 березня включно. На цій стадії інвесторам Tkeycoin пропонується зробити обмін своїх централізованих активів на повноцінну децентралізовану криптовалюту TKEY. Для цього знадобиться оформити заявку у своєму особистому кабінеті, обмін буде проведений за наступним курсом: 1 TCD = 1 TKEY.

На початку квітня буде проведений офіційний запуск платформи Tkeycoin, яка значно виграє по швидкості транзакцій у мережі біткоіна. У тому ж місяці буде здійснений реліз ряду продуктів, в їх числі мобільні додатки для iOS і Android, нова версія веб-гаманця, гаманці для Windows, Linux і macOS.

На квітень заплановано початок торгів криптовалюти Tkeycoin на біржі EXMO, де вона буде представлена ​​відразу в 20 торгових парах. Лістинг на інших біржах намічений на квітень-травень.

Зараз ви читаєте новину «TKEY DMCC приступила до прийому заявок на потрапляння в генезис-блок Tkeycoin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути