Ексклюзиви
середа, 27 червня 2018 14:58

Тест на батьківство у Харкові дасть гарантії 99,9%-100%

Тест на батьківство у Харкові дасть гарантії 99,9%-100%
Точність ДНК тесту на батьківство в Харкові складає 99.9%

"Мені довелося доводити своєму хлопцю, що він є батьком нашої дитини. Завагітніла я рано, одразу після школи. Тоді закохалась у старшого від себе працівника автосервісу. Він у мене був єдиним. Коли ж завагітніла і сказала йому про це, то отримала ряд докорів, що мовляв дитя нагуляла і це не його дитина.

"Хоч син був схожий на хлопця, як дві краплі води, але той не вірив, що це його дитя. У мене не було коштів на утримання дитини. Я звернулась до адвоката, щоб допоміг оформити аліменти на дитину. Той порадив спершу, разом з сином піти до лабораторії, яка встановлює батьківство.

У Харкові присутня лабораторія Медикал Геномікс Україна, в якій можна зробити ДНК тест на батьківство в Харкові. У сина взяли зразки біоматеріалу, і потенційний батько також здав аналіз на батьківство. Результати аналізу ДНК дали 99,99999 відсотків точності.

Причини проведення тесту ДНК в Харкові

"Випадки бувають дуже різні. Раз важкохворій дитині не підійшла кров батьків. Виявилось, що дитина від іншого батька, який має генетичні відхилення. Жінки часто хитрують, щоб надурити своїх чоловіків. Тому, всім, хто сумніваєтеся, необхідно звертатись у лабораторії зі встановлення батьківства - Медикал Геномекс Україна або ДНК Експерт , - радить Ірина.

Точність ДНК тесту в Харкові

Процедура взяття ДНК проста, не потребує ні хірургічних втручань, ні забору крові, а достовірність аналізів майже 100%".

Вартість аналізу ДНК на батьківство в Харкові

Ціна аналізу на батьківство досить прийнятна. Простий аналіз на встановлення прямого батьківства стартує від 4 300 грн. Результат тесту ДНК можна отримати за тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Тест на батьківство у Харкові дасть гарантії 99,9%-100%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути