понеділок, 09 липня 2018 11:54

SmokeFreeBrain: останній багатонаціональний проект у боротьбі з курінням

  Фахівці вважають, що електронні сигарети - це найкращий інструмент для боротьби з курінням
Фахівці вважають, що електронні сигарети - це найкращий інструмент для боротьби з курінням
Вітаємо вас, вельмишановні любителі вейпа і обожнювачі смачного паріння. Аналізуючи вейп промисловість, то можна запримітити багато, що трапляється в колі цього захоплення: політичні інциденти, різні табу, безліч різноманітних експериментів, а все це має як позитивний, так і негативний вплив на вейп заняття. Більшість людей не повідомлено про те, скільки разів електронна сигарета була рятівником тих, хто шалено залежав від виробів з тютюну.

Новопроект, який об'єднує фахівців, має на меті розробити появу результативних тактик зменшення процесів куріння у всіх країнах. Професіонали об'єднуються для вивчення різноманітних способів позбутися паління. SmokeFreeBrain зважує результативність послуг охорони здоров'я, а також застосування електронних сигарет як кращий засіб для відмови від куріння. Крім цього, буде протестовано оригінальний пристрій нейро-зворотного зв'язку "So-Lo-Mo", який поширюється на використання соцмереж, різних мобільних додатків і текстових повідомлень, щоб допомогти любителям покурити розшукати відмінний засіб позбавитися від шкідливої ​​звички. Цю ж ініціативу, по боротьбі з курінням, підхопив і київський вейп-шоп Cloudy.

За словами керівника цього проекту Панайотіса Бамідіса, куріння - це величезна можливість придбати всілякі хвороби, у тому числі й легень, і, що досить часто трапляється, дуже ранньої смерті у всьому світі. І потрібно надати нові способи припинення цього заняття. Необхідно набагато збільшити продуктивність стратегічних дій державної політики, які призначені, щоб знизити кількість курців і, отже, допомогти попередити можливу хворобу легенів.

  Фахівці вважають, що електронні сигарети - це найкращий інструмент для боротьби з курінням
Фахівці вважають, що електронні сигарети - це найкращий інструмент для боротьби з курінням

Таким чином, дане дослідження буде проводитися протягом тривалого часу. І, швидше за все, це буде ще один прекрасний спосіб довести оточуючим, що електронні сигарети - це найкращий інструмент для боротьби з курінням.

Зараз ви читаєте новину «SmokeFreeBrain: останній багатонаціональний проект у боротьбі з курінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути