Ексклюзиви
пʼятниця, 21 липня 2017 11:56

Сміливо за справу: поспішай на допомогу разом з відважними цуценятами!

"Відважним цуценятам - все-все по зубах!" - ця фраза знайома кожному юному шанувальнику канадського мультсеріалу "Щенячий Патруль". Його герої, п'ятірка чотирилапих рятувальників на чолі з хлопчиком Райдером, постійно допомагають жителям Бухти Пригод впоратися з великими і дрібними негараздами. Діти люблять стежити за пригодами Гонщика, Здорованя, Маршала, Ская, Роккі і Зуми, а іграшки, присвячені серіалу, допоможуть їм втягнутися в цікаві операції.

Великий ігровий набір з треком "Навчання на рятувальній станції"

Ця модель стане відмінним подарунком і для хлопчиків, і для дівчаток. Крім станції рятувальників і треку з містком, в комплект входять фігурки Райдера на квадроциклі, Здорованя на автомобілі і Зуми з Гонщиком. Набір, представлений на ihrashky.ua, відкриває безмежний простір для дитячої фантазії - можна відтворювати сюжети з мультфільму і придумувати власні історії. А щоб рятувальники не забували про правила дорожнього руху, в перелік елементів входить барвистий світлофор.

  Ігровий набір Paw Patrol "Врятуй кошеня"
Ігровий набір Paw Patrol "Врятуй кошеня"

У цьому комплекті міститься все необхідне для відповідальної рятувальної місії, в якій дитина може стати одним з рятувальників. Гонщику потрібно зняти кошеня з дерева і вразити три мішені у вигляді поліцейських значків. Алгоритм операції навіяний сюжетом однієї з серій мультфільму "Собачий патруль". У складі набору пропонується безліч частин, з якими можна грати і окремо: фігурка Гонщика, кота, мобільний підйомник, спеціальний механізм з кабінкою, а також метальний снаряд, який працює.

Ігровий набір Paw Patrol "Рюкзак рятувальника"

З таким рюкзаком юні герої сміливо можуть відправлятися на завдання будь-якої складності. Усередині потрібного аксесуару помістився бейджик Гонщика, а також мегафон - адже важливо, щоб всі чули вказівки рятувальника. Крім того, в комплект входить метальник дисків. Та й сам рюкзак з кришками з боків обов'язково сподобається дітлахам, адже туди можна скласти стільки скарбів і корисних штучок!

Зараз ви читаєте новину «Сміливо за справу: поспішай на допомогу разом з відважними цуценятами!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути