Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2021 14:45

Секрети вибору варильної поверхні

Мабуть, не існує такої кухні, на якій не готують. Кухонна плита - це одна з головних помічниць, що допоможе і наварити, і обсмажити, і підігріти. І кращим рішенням для облаштування кухні стане варильна поверхня Kaiser. Німецький виробник пропонує різні варіанти класичних і нестандартних панелей, які доповнять будь-яку інтерєрну задумку на кухні. Вибрати можна, керуючись різними параметрами. І почнемо з головного.

  Інтернет-магазин Kaiser пропонує великий вибір варильних поверхонь під будь-який дизайн кухні
Інтернет-магазин Kaiser пропонує великий вибір варильних поверхонь під будь-який дизайн кухні

Електрика чи газ?

Варильні панелі можна розділити на три види: газові, електричні та комбіновані - мають і газові, і електричні конфорки. В даному питанні з вибором все просто: при наявності газопроводу знадобиться газова поверхня, при його відсутності - електрична. А навіщо потрібні комбіновані плити? Їх вибирають, якщо в домі проблеми з подачею газу або виникають часті перебої з електрикою.

• Деякі моделі газових варильних поверхонь комплектуються спеціальними форсунками, що дозволяє нескладними маніпуляціями переобладнати прилад під використання балонного газу. Газові поверхні відносно недорогі в ціні, якщо порівнювати з електричними, можна відразу почати процес приготування. Ви також миттєво збільшуєте або зменшуєте потужність подачі полум'я.

• Електричні панелі бувають двох видів - з класичним типом нагріву і індукційні. Особливість індукції в способі нагрівання. В процесі нагрівається тільки посуд, а не сама поверхня, що робить панель максимально безпечною.

Розміри поверхні, кількість конфорок і їх тип

Сучасні моделі варильних поверхонь вражають різноманітністю, стильним дизайном, параметрами. Немає ніякого єдиного стандарту - ви маєте можливість вибрати все, що якнайкраще впишеться в ваш кухонний простір. Глибина, як правило, становить 60 см, а ширина залежить від кількості елементів, що нагрівають, число яких варіюється від 1 до 7. Якщо у вас невелика сім'я, готуєте ви не дуже часто або зовсім крихітна кухня - віддавайте перевагу варіанту на 2 конфорки: ширина такої панелі становить приблизно 30 см. Варильні поверхні на 5-7 конфорок в ширині будуть сягати приблизно 70-90 см.

При виборі електричної плити дуже зручно і практично, якщо передбачено регулювання зони нагріву робочого поля. Достатньо налаштувати її під діаметр дна, що дозволить більш економно споживати електрику. В індукційних плитах зона нагріву може бути трохи меншою, ніж зображення на поверхні, тому враховуйте цей момент. Газові панелі бувають як з класичними пальниками без наворотів, так і з наявністю турбо-конфорки. Вона буде мати подвійний або навіть потрійний ряд полум'я, що дозволить рівномірно і швидко нагрівати.

  Інтернет-магазин Kaiser пропонує великий вибір варильних поверхонь під будь-який дизайн кухні
Інтернет-магазин Kaiser пропонує великий вибір варильних поверхонь під будь-який дизайн кухні

Які додаткові функції є в сучасних варочних панелях?

• Таймер включення / відключення кожної конфорки.
• Автовідключення при перегріванні.
• Регулювання і автопідпалення здійснюється за допомогою зручних поворотних ручок управління.
• Індикатор залишкового тепла попереджає про те, що ви можете обпектися об конфорку, яка ще не встигла охолонути.
• Автоблокування - дуже зручна і корисна функція, якщо в домі є маленькі діти.

Звичайно, кожна окрема робоча поверхня матиме свій набір функцій, які і визначають комфорт при використанні приладу. Інтернет-магазин Kaiser пропонує великий вибір варильних поверхонь під будь-який дизайн кухні і запити користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Секрети вибору варильної поверхні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути