Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2020 17:41

Подаруй близьким весну з гарячими турами

Подаруй близьким весну з гарячими турами
Лікарі рекомендують звернути увагу на відпочинок взимку людям, які схильні до депресій: тоді зима проходить швидше

Існує думка, що кінець січня і початок лютого найважчий період для українців. Організм знесилюється від довгих днів без сонця, бракує вітамінів. Але виправити ситуацію можна з легкістю, придбавши гарячі тури в Єгипет. Початок весни – найкращий період для польоту у теплу країну. Там ще не жарко, дні довші і сонячні, а купатись і загоряти можна як на морі так і в басейнах, які в більшості готелів високого класу ідуть з підігрівом.

"Вже виробив звичку літати на відпочинок у січні-лютому. Якраз закінчується новорічно-різдвяний період, коли всі намагалися відпочити. У готелях стає порожньо, персонал старається догодити і навіть без доплат дає номери з видом на море. Температура у цей період комфортна 20-25 градусів на відміну від літньої спеки у 40-50 градусів", - розповідає Сергій Демидов із Києва.

Ще один привілей відпочинку взимку – ціна. Якщо в літній період п'ятизірковий готель з повним пансіоном на першій лінії обійдеться у 1300 доларів, то зараз спокійно можна замовити цей же готель за 700-800 доларів.

"Багато хто переживає, що літати взимку в теплу країну небажано з дітьми. Адже пройти акліматизацію їм складно. Нічого подібного. Через зміну клімату і теплу зиму такі перельоти дуже корисні дітям. Адже вони отримують вітамін Д, який їм так необхідний для розвитку. До того ж взимку багато готелів пропонують гарні знижки для сімей, коли платиш за дорослих, а малі діти летять безкоштовно. Також простіше попасти в готель де є аквапарк. Зазвичай влітку, щоб з'їхати з гірки черга, а взимку її немає. Єдина неприємність, яка може бути - це вітер. Але в готелях, які розташовані в бухтах, зокрема у Шарм-Ель-Шейх, практично всі готелі захищені від цієї негоди", - каже Наталія Катеринчук, яка вже сім років підряд літає на відпочинок. Адже, тоді зима проходить непоміченою.

Лікарі рекомендують звернути увагу на такий відпочинок і людям, які схильні до депресій. Адже тоді зима проходить швидше.

Замовити гарячі тури нескладно. Ви обираєте напрям і оплачуєте готель, який вам сподобався. За два – три дні ви мандруєте до омріяного відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Подаруй близьким весну з гарячими турами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути