Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 10:48

PocketBook отримала велику популярність серед користувачів

PocketBook отримала велику популярність серед користувачів

Наприкінці літа минулого року була випущена нова електронна книга PocketBook 515, яка відрізняється особливою компактністю — діагональ її екрану складає всього 5 дюймів. Ця особливість в комплексі з бюджетною вартістю відразу зацікавила любителів електронного читання і здобула велику популярність.

Вага PocketBook 515 становить 131 г, товщина — 7,2 мм. Корпус гаджета виконаний з високоякісного пластику. Поверхня передньої панелі гладка, а задньої — приємний на дотик софт-тач. Колір тильній панелі — незмінно чорний. Передня панель може бути білою, сірою або кольору морської хвилі.

Під екраном розташована чотирьохпозиційна кнопка навігації з кнопкою "Меню" в центрі. По обидві сторони знаходяться ще дві кнопки — "Назад" і "Вперед". На нижньому торці розташована кнопка живлення з підсвічуванням і роз'єм microUSB. завдяки невеликому розміру пристрій легко утримувати в одній руці.

П'ятидюймовий дисплей виконаний за технологією E-Ink Vizplex. Екран даної моделі має 16 градацій сірого і покриття антивідблиску. Дозвіл — 800x600 пікселів.

E-Ink Vizplex — перше покоління електронного чорнила. Пристрої з екранами на його основі зараз коштують дешевше тих, що належать до другого покоління. Проте різниця між ними не така велика.

Об'єм вбудованої пам'яті — 4 Гб, з них користувачеві доступно близько 3 Гб. Слот для карти пам'яті відсутній. У пам'яті пристрою вже міститься ціла бібліотека, яку можна зберігати або очищати за своїм розсудом. Швидкодію забезпечує процесор з частотою 1000 МГц і 256 Мб ОЗУ. Ємність акумулятора — 1000 мАг.

Даний пристрій розпізнає найбільш поширені типи файлів, що містять тексти та зображення. Серед них — fb2, txt, офісні документи, pdf, djvu та інші.

Дана книга підтримує російську мову інтерфейсу. Програмна оболонка організована зручно і інтуїтивно зрозуміло. Меню дає можливість налаштування параметрів читання: види шрифту, розміру полів, розмітки абзаців. Налаштовуються також функції кнопок для окремих форматів книг. Важливою перевагою даного пристрою є можливість створення декількох профілів для різних користувачів.

Крім читання, даний пристрій пропонує ряд додатків: словник, календар, калькулятор, галерея та ігри. На сайті компанії можна знайти словники та безліч книг на декількох мовах. Компанія також надає актуальні поновлення прошивок, які можна легко встановити самостійно.

Ознайомитися з докладним описом характеристик електронної книги можна в Інтернет-магазині "Розетка" або за посиланням http://b2b.vc/181226. Дана модель "рідера" має офіційну гарантію на 12 місяців.

Зараз ви читаєте новину «PocketBook отримала велику популярність серед користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути