Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2018 09:58

Особливості вибору автоматичних тонометрів

  Автоматичні тонометри - на зап'ясті, плечі, зручні, компактні і ергономічні. Доставка по всій Україні
Автоматичні тонометри - на зап'ясті, плечі, зручні, компактні і ергономічні. Доставка по всій Україні

Базові переваги

Контроль підвищеного тиску - ключовий фактор у поліпшенні здоров'я, особливо, для людей у віці. Швидко і просто дізнатися параметри тиску допомагають автоматичні тонометри. Ці пристрої оснащуються електронним блоком, манжетою, в яку повітря накачується і спускається автоматично. Менш, ніж через хвилину, результат виводиться на дисплей. Людині не потрібно прикладати зусиль для вимірювання, просто правильно зафіксувати манжету і натиснути на кнопку "Старт". Тому такі пристрої ідеально підходять людям похилого віку, ослабленим людям. Ключова перевага автоматичного вимірювача - зручність. Вам не потрібно ні накачувати грушу, ні стравлювати повітря.

Головне дотримуватися правил вимірювання, не ворушитися, не розмовляти під час процедури.

Автоматичні тонометри розрізняють на плече і зап'ястні. Останні більш зручні, ними можна користуватися в дорозі, на роботі. Зап'ястні моделі вважаються не дуже точними і не рекомендуються для використання людьми похилого віку. Але є винятки - пристрої фірми Nissei, в яких використовується інноваційний алгоритм, що вимірює тиск відразу з двох артерій. Завдяки цій особливості досягається високий рівень точності показань. Такі тонометри в асортименті представлені в магазині Dopomoga.ua.

  Автоматичні тонометри - на зап'ясті, плечі, зручні, компактні і ергономічні. Доставка по всій Україні
Автоматичні тонометри - на зап'ясті, плечі, зручні, компактні і ергономічні. Доставка по всій Україні

Основні критерії

Ключовий параметр - окружність манжети, маленька, середня або велика. Маленькі призначаються для вимірювання тиску у дітей, а великі, понад 32 сантиметрів, розраховані на руки великої повноти.

Найкраще показують себе на практиці манжети з металевим фіксуючим кільцем - воно дозволяє надіти аксесуар без сторонньої допомоги. Пневмокамеру бажано вибирати, виготовлену за безшовною технологією, вона вважається більш надійною.

Сучасні тонометри поставляються з інтелектуальним керуванням, яке в залежності від виробника, має різні назви: MAM, PAD, IQ System. Суть цих технологій зводиться до підвищення рівня комфорту в процесі вимірювання, точності показань.

Джерело живлення - мережа або батарейки. Якщо вам не потрібно буде брати пристрій з собою в дорогу, шукайте моделі, що працюють від мережі. Так ви заощадите фінанси на постійній заміні батарейок. Якщо в будинку часто пропадає світло, ви плануєте вимірювати тиск далеко від дому, кращим вибором буде пристрій, що працює від батарейок.

Зараз ви читаєте новину «Особливості вибору автоматичних тонометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути