Ексклюзиви
вівторок, 20 липня 2021 17:09

Now Foods: новинки 2021

Now Foods: новинки 2021
На сайті мультирегіонального інтернет-магазина MAKEUP широко представлена продукція Now Foods

Американський бренд Now Foods є провідним світовим виробником товарів для краси, здорового харчування, засобів для догляду за шкірою і волоссям. Основа каталогу – харчові добавки. Репутація цієї компанії бездоганна, а її продукція має сертифікат GMP. Цей документ підтверджує особливий статус виробника. Він означає, що пропонований асортимент вироблений у повній відповідності з заявленою рецептурою в умовах, що не допускають потрапляння сторонніх речовин, а також правильно упакований, що гарантує збереження його властивостей протягом усього терміну придатності.

Фірма базується в штаті Іллінойс, має власну виробничу базу і сучасні лабораторії. Розробкою рецептур займається група вчених, які перебувають в штаті компанії. А також компанія співпрацює з фахівцями дослідницького центру по здоровому харчуванню Іллінойського університету (Чикаго).

На сайті мультирегіонального інтернет-магазина MAKEUP широко представлена продукція Now Foods – харчові добавки, засоби для гігієни порожнини рота, базові та ефірні масла, косметичні засоби. Пропозиції цієї марки експортують до 70 країн, а в Україні представлені з 2002 року. Компанія регулярно оновлює каталог і щороку в нього входить близько 50 нових продуктів. Пропонуємо огляд деяких новинок:

● C-1000 Zinc Immune. Основа формули – цинк і вітамін С, поєднання яких дозволяє підвищити імунітет, покращує стан шкіри (регулює обмінні процеси, активізує природне вироблення колагену).

● Saffron, 50 mg. Для нас шафран – популярна спеція, але ця рослина володіє рядом корисних для організму можливостей. Шафран здатний поліпшити настрій, використовують в комплексному лікуванні депресії та безсоння, зменшує прояви передменструального синдрому.

● Macular Vision. Харчова добавка містить риб'ячий жир і каротиноїди (природні, органічні пігменти). Основне призначення – захист очей від шкідливої дії ультрафіолету, профілактика катаракти, поліпшення сприйняття кольору, усунення сухості слизистих оболонок, підвищення гостроти зору в умовах низької освітленості.

Зараз ви читаєте новину «Now Foods: новинки 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути