Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 11:33

На Learning.ua стартує новий рівень з української мови для дітей

На Learning.ua стартує новий рівень з української мови для дітей
Новий курс з української мови від платформи Learning.уа призначений для дітей від 4 до 7 років і є базовою підготовкою дитини до школи

Освітня платформа Learning.ua відкрила новий рівень з української мови для дошкільнят.

Курс призначений для дітей від 4 до 7 років і є базовою підготовкою дитини до школи. За допомогою цього розділу діти найкраще засвоять базові поняття про мову, навчаться орієнтуватися в певних мовних одиницях. Всі завдання розроблені таким чином, щоб діти могли легко орієнтуватися в них навіть без допомоги батьків. Для цього, створено звукове оформлення кожного завдання. У деяких вправах - це озвучення дитячим голосом основного завдання, а в інших - це звуковий супровід варіантів відповіді, а також предметів, зображених на малюнку.

Як і було раніше - діти можуть розвивати свої мовні навички, просто граючи в певні ігри. Можливі різні рівні складності вправ. Результати пройдених вправ, будуть приходити на особисту сторінку Учня, Вчителя або Батьків, а завдання, так само, зможуть вибирати, чи батьки, чи вчитель в школі. Якщо дитині не вдасться пройти певну вправу, то вона зможе легко побачити його рішення, і зрозуміти, в якому напрямку йому потрібно рухатися далі.

Мета курсу:

Ми допоможемо дітям поповнити словниковий запас дитини. Для цього, в курс увійшли і додаткові теми, такі як, "Лексикологія", де малюк знайомиться з головними поняттями синонімів і антонімів, а також тема "Рифмовка", в якій тренується швидкість сприйняття інформації, розширюється словниковий запас, розвивається реакція і спритність малюків.

Що нового?

Головною новинкою рівня є, власне, вправи і розділи. Дитина навчиться базовим мовним одиницям (букви алфавіту, фонетика, правопис тощо), зможе досить добре розвинути мову, працювати безпосередньо з текстом, повністю вибудовувати логічні діалоги.

Можна з упевненістю сказати, що цей курс стане чудовим поштовхом для розвитку дітей. Курс виконає свою основну мету (розвинути мовні навички у малюків 4-7 років), дозволить розширити словниковий запас, удосконалювати пам'ять і, звичайно ж, принесе задоволення від свого ігрового формату. Розробники обіцяють, що діти будуть із захопленням проходити всі завдання нового рівня, а після - зможуть похвалитися певними знаннями з української мови.

Learning.ua - освітня платформа, яка дає можливість доступно і цікаво вчитися дітям різного віку - від дошкільнят до 11 класу. Сайт створений з метою допомогти школі поліпшити рівень освіти, використовуючи новітні технології та міжнародний педагогічний досвід. Над створенням унікальних матеріалів працювала команда вчителів і розробників, спираючись у своїй роботі як на українські та міжнародні освітні стандарти, так і на вікову психологію. Разом з Learning.ua кожна дитина зможе вивчити нове, повторити старе та просто розважитися. Навчання без нудьги можлива! Для того, щоб дізнатися більше про Learning.ua відвідайте www.learning.ua, facebook.com/learning.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Learning.ua стартує новий рівень з української мови для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути