середа, 31 січня 2018 10:29

М'який підлоговий пазл — захоплююча іграшка і предмет комфорту в одному цілому!

М'який підлоговий пазл — захоплююча іграшка і предмет комфорту в одному цілому!
Підлогові пазли для дітей у різних варіантах можна знайти в інтернет-магазині "Будинок Іграшок"

У перші роки свого життя дитина вчиться на всьому, що її оточує. Навіть така річ, як підлоговий пазл, здатна зіграти значну роль у розвитку. Малюк може з ним грати вже з 3-місячного віку, поступово розширюючи свої знання і навички. Підлогові пазли — це барвистий килимок, що збирається з окремих плиток із зачепами по периметру. Розмір кожного модуля зазвичай не перевищує 300 мм, а товщина становить 2-3 см.

Ігрові збірні килимки бувають різного оформлення: з буквами, цифрами, зображенням звіряток і мультперсонажей. Підлогові пазли для дітей у різних варіантах можна знайти в інтернет-магазині "Будинок Іграшок". Компанія реалізує сертифіковані іграшки за найдоступнішими цінами з послугою безкоштовної доставки по Україні.

Переваги підлогових пазлів і як вони впливають на розвиток малюків

Підлогові пазли виготовляються з екологічно чистих матеріалів, таких як спінений етиленвінілацетат (EVA). Вони володіють приємною на дотик фактурою, не викликають алергічних реакцій, мало важать і легко очищаються. При цьому ігрові збірні килимки абсолютно безпечні за рахунок відсутності гострих кутів і в однаковій мірі підходять як хлопчикам, так і дівчаткам. Особливо підлогові пазли необхідні діткам, які ще не вміють ходити і можуть застудитися, сидячи на холодній підлозі.

З підлоговими пазлами у дітей розвивається:

• дрібна моторика рук;
• концентрація уваги;
• здатність фантазувати;
• тактильне й зорове сприйняття;
• пам'ять, логічне й асоціативне мислення.

Залежно від тематики пазла дитина почне запам'ятовувати з ним назви кольорів, фігур і тварин, осягати ази арифметики або основи читання. Менеджери магазину "Будинок Іграшок" допоможуть вам із вибором відповідного ігрового килимка. Замовлення може бути оформлене в подарункову упаковку і доставлене кур'єрською службою або Новою Поштою.

Зараз ви читаєте новину «М'який підлоговий пазл — захоплююча іграшка і предмет комфорту в одному цілому!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути