середа, 30 вересня 2020 12:45

Меблі у ванну ТОП-3 тенденції цієї осені

Креативність сучасного дизайну меблів просто вражає. Водночас дуже радує, що ключовими тенденціями осені 2020 року стали: багатофункціональність, комфорт і, звичайно ж, краса. Тепер вам не доведеться вибирати між модернізованим хай-теком або стриманою класикою. Дизайнери продумали все за вас і для вас, і втілили свої ідеї в найхимерніші моделі меблів у ванну кімнату. А вони справді нагадують справжнісінькі витвори мистецтва!

Щоб ваша ванна кімната повністю відповідала світовим тенденціям, вибираючи меблі для неї, обов'язково варто звернути увагу на такі їхні характеристики:

● колір;
● оригінальність форми;
● дизайн у стилі індастріал.

"Найсоковитішою" тенденцією цієї осені стала гра з відтінками однієї кольорової гами. Особливо яскраво виглядають монохромні варіанти оформлення ванних кімнат. Не варто загострювати свою увагу виключно на меблях. Відтінок мусить плавно переміщатися й на сантехніку, і на оздоблювальні матеріали. Якщо ваша фантазія вельми обмежена, тоді використовуйте безпрограшне рішення — білий колір.

  Інтернет-магазин vavilen.com.ua пропонує меблі у ванну кімнату на будь-який смак і колір
Інтернет-магазин vavilen.com.ua пропонує меблі у ванну кімнату на будь-який смак і колір

Хочете, щоби меблі у ванній кімнаті не втрачали своєї актуальності упродовж багатьох років? Зверніть особливу увагу на їхню форму! Чим вона більш химерна, незвична, але водночас функціональна, тим довше прослужать такі меблі, виконуючи функцію ультрамодного елементу інтер'єру. Порада від дизайнерів: добре, якщо ви використовуєте такі меблеві рішення в якості основної "родзинки" в єдиному примірнику.

А як же улюблений усіма індастріал? Якщо у звичайних кімнатах стиль лофт поступово відживає себе, то в дизайні меблів у ванну кімнату він здобув друге дихання. Умивальники в комплекті з металевими консолями, з'єднання дерев'яних стільниць і нержавійки, "технічні" елементи стали найактуальнішими мотивами на найближчі кілька років.

  Інтернет-магазин vavilen.com.ua пропонує меблі у ванну кімнату на будь-який смак і колір
Інтернет-магазин vavilen.com.ua пропонує меблі у ванну кімнату на будь-який смак і колір

Не бійтеся експериментувати! Складні монолітні форми в цьому сезоні, як ніколи, актуальні. Умивальник, що виконує функції тримача рушників? Відмінно! Оригінальна тумба, процес відкриття якої вимагає творчого мислення та креативного підходу? Загорніть дві!

Хочете побачити, як впроваджуються останні модні тенденції? Тоді сміливо відвідайте інтернет-магазин vavilen.com.ua!

Зараз ви читаєте новину «Меблі у ванну ТОП-3 тенденції цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути