понеділок, 06 грудня 2021 15:16

Меблі для дачі: правила вибору

 

Сучасні виробники пропонують досить великий вибір меблів для заміської ділянки. Багато виробів приваблюють практичністю, функціональністю і естетичністю. Важливо не розгубитися в цьому різноманітті моделей і підібрати максимально ті, які підходять для вашого саду. Щоб це зробити, слід заздалегідь спланувати і придбати те, що потрібно.

Для початку необхідно продумати які предмети меблів будуть доречні для зони відпочинку. Це залежить від розмірів, виділеного для цієї мети, місця. Якщо ділянка досить простора, можна встановити стіл з диваном і кріслами, гойдалки садові. Прекрасним доповненням стануть шезлонги, де можна відпочити після роботи на садовій ділянці, позасмагати і насолодитися звуками природи.

Для невеликого простору цікавим рішенням буде невеликий стіл, компактна лавочка і красиві крісла. Можна придбати розкладні вироби і легкі м'які крісла-мішки. Такі меблі в будь-який момент можна прибрати, щоб не захаращувати ділянку.

 

Різновиди матеріалів

Кілька десятиліть тому вироби для дачної ділянки створювалися лише з дерева і легких металів. Це створювало цілий ряд незручностей. На сьогодні виробники вибирають більш сучасні і практичні матеріали. Щоб розуміти, який з них краще для вас, необхідно визначитися, якими характеристиками він повинен володіти.

Садові меблі використовуються на відкритому повітрі і постійно піддаються різним кліматичним впливам (дощ, сонячні промені, вітер та інше). Для таких виробів існує підвищений ризик механічних пошкоджень. З цих причин слід переконатися, що вони мають високі показники міцності, надійності, волого - і світлостійкості. Надзвичайно важливо, щоб будь-який предмет можна було легко і швидко перемістити.

Останнім часом все більшою затребуваністю користуються ротангові меблі. Вони володіють всіма необхідними характеристиками і не вимагають багато часу і зусиль для догляду. Ці вироби відрізняються естетичним зовнішнім виглядом, їх можна використовувати не тільки на відкритих просторах, але і на верандах і в різних приміщеннях.

Інтернет-магазин Taburetka.ua представляє багато сучасних моделей меблів для дачної ділянки. Всі вироби вирізняються прекрасною якістю і, завдяки співпраці з кращими вітчизняними виробниками, доступними цінами.

Зараз ви читаєте новину «Меблі для дачі: правила вибору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути