понеділок, 24 липня 2017 09:00

Купувати будівельні матеріали найвигідніше на спеціалізованій інтернет-платформі

  На платформі ibud.ua купують як в роздріб так і гурт
На платформі ibud.ua купують як в роздріб так і гурт

Провідні виробники, постачальники і продавці будівельних матеріалів все частіше реалізовують свою продукцію через єдину спеціалізовану інтернет-платформу. Це зручно для них і для покупців. Клієнти цінують можливість швидко зорієнтуватися в асортименті і цінах потрібних товарів і послуг.

"Перед тим як щось купити, я обов'язково порівнюю ціну у кількох місцях. Як щось вартісне, то по кілька днів ходжу по ринках, магазинах, торгових центрах, сайтах і видивляюся. Коли в минулому році взявся будувати гараж, то зайшов на платформу ibud.ua в інтернеті. Там знайшов все що потрібно. Ще й від різних виробників та по інших містах. Цеглу мені дешевше було замовити за 120 кілометрів ніж у місті взяти. Співставив все і виписав потрібне. Чомусь повірив цьому ресурсу і більше нікуди не ходив. Багато часу свого зекономив", - розповідає Олександр Комаров з Києва.

Платформа ibud.ua представляє компанії з усієї України. Має розділи відомих брендів та дилерських мереж. Дозволяє купувати як роздрібним клієнтам, так і великим будівельним компаніям.

"Будівельні матеріали — продукт досить складний. Тому якісна інформаційна платформа для нього дуже необхідна. Щоб люди могли не просто знайти собі оголошення, а це був перевірений постачальник з якісним товаром. Замовлення робиться швидко і по оптимальному варіанту для кожного.

Від компаній ми вимагаємо детально і правдиво описувати товари, вказувати максимальну кількість параметрів. Додаємо фото і відеоогляди. Навіть зі складними речами чи технологіями людина може детально ознайомитись ще до покупки і потім легко все зробити самостійно.

"Розміщення компаній відбувається виключно на платних умовах, завдяки чому на платформі представлені лише перевірені та надійні продавці. Це забезпечує нам гарантію того, що людина отримає свій продукт. Шахраїв, які просять перерахувати кошти за неіснуючі товари у нас немає. Все офіційно перевіряється і виконується згідно укладених договорів. Маємо статистику, яка показує, що люди купують і повертаються на наш ресурс. Отже, їм тут добре і все влаштовує", - розказує маркетолог платформи Олена Музиченко.

  На платформі ibud.ua купують як в роздріб так і гурт
На платформі ibud.ua купують як в роздріб так і гурт

Щомісяця компанія перевіряє актуальність цін представлених на сайті будівельних матеріалів. Бренди самі зацікавлені у такому контролі. Це надає їм перевагу над посередниками.

Зараз ви читаєте новину «Купувати будівельні матеріали найвигідніше на спеціалізованій інтернет-платформі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути