Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2021 09:09

Краудфандинг-платформа ERITS дала старт відбору кращих стартапів з MVP

Краудфандинг-платформа ERITS дала старт відбору кращих стартапів з MVP
ERITS - платформа для стартапів і блокчейн проєктів

Новий продукт - ERITS - краудфандинг-платформа для стартапів і блокчейн проєктів стартує 14 листопада. Кращі ідеї будуть представлені співтовариству інвесторів.

Стартапи у сфері розвитку космічних та інноваційних технологій, а також технологій, здатних поліпшити життя людей, отримали можливість розміститися на краудфандинг-платформі ERITS з 14 листопада. ERITS — це новий продукт компанії ТОВ "Сагітов", на ній будуть зібрані й представлені перед інвесторами кращі стартапи у сфері розвитку космічних та інноваційних технологій, а також технологій, здатних поліпшити життя людей.

Учасники мають відповідати декільком умовам: необхідно чітко прописати мету і місію проєкту, розрахувати економіку, створити мінімально-життєздатний продукт (MVP) і підготувати презентацію на 3-5 хвилин.

Кількість бюджетних публікацій обмежена. Розміщення учасників на платформі ERITS платне. Учасники, які пройшли відбір, отримують можливість бути представленими інвесторам і отримати фінансування від бізнесу-ангелів і венчурних інвесторів.

У березні 2022 року ERITS планує запустити і свій власний стартап, направлений на тестування видобутку криптовалюти в космічному просторі, за основу буде взята монета - RITS (внутрішня бонусна валюта платформи).

Засновник ERITS - Кирило Сагітов, номінант багатьох російських премій у сфері підприємництва, засновник технологічних стартапів, колишній засновник веб-студії "Kangaroo ink" та онлайн-школи "Кенгуру Код".

Зараз ви читаєте новину «Краудфандинг-платформа ERITS дала старт відбору кращих стартапів з MVP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути