Ексклюзиви
четвер, 20 липня 2017 11:08

Kia Драйв Тур 2017 та концерт гурту O.Torvald відбудуться у Дніпрі!

29 і 30 липня "Фалькон-Авто" та бренд Kia запрошують мешканців та гостей міста Дніпро на Площу Героїв Майдану, де відбудеться третій етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017". Як і на попередніх етапах в Одесі та Києві, "родзинкою" заходу стануть тест-драйви найгарячіших новинок, а також єдиний концерт Жені Галича та гурту O.Torvald!

  29 і 30 липня мешканців та гостей міста Дніпро запрошують на Площу Героїв Майдану, де відбудеться третій етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017"
29 і 30 липня мешканців та гостей міста Дніпро запрошують на Площу Героїв Майдану, де відбудеться третій етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017"

Продовжуючи традицію проведення сімейного автомобільного свята "Kia Драйв Тур", компанія "Фалькон-Авто" запрошує всіх бажаючих 29 та 30 липня відвідати Площу Героїв Майдану у Дніпрі та провести незабутній автомобільний уїк-енд.

ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ТУТ!

Якщо ви бажаєте чудово провести час всією родиною та випробувати найгарячіші новинки бренду Kia, тоді ми чекаємо на вас у суботу та неділю починаючи з одинадцятої години. До вашої уваги – можливість випробувати бестселер ринку Kia Sportage, гібридний кросовер Kia Niro, абсолютно новий хетчбек Rio четвертого покоління, добре відомі cee'd та Sorento.

Особливим цей "Kia Драйв Тур 2017" зробить справжній рок-концерт Жені Галича, який відбудеться у суботу 29 липня о 20:00. Вхід вільний, а звук, звісно ж, живий!

Генеральним партнером Kia Драйв Тур 2017 є моторні оливи TOTAL QUARTZ.

Тож не зволікайте, реєструйтеся на "Kia Драйв Тур 2017" у Дніпрі та проведіть неймовірні вихідні з Kia, Женей Галичем та TOTAL QUARTZ!

TOTAL QUARTZ - ДОВГА МОЛОДІСТЬ ВАШОГО ДВИГУНА!

Kia Motors і Total Lubrifiants подовжили угоду про стратегічне партнерство. Протягом кількох наступних років Total залишатиметься основним постачальником мастильних матеріалів для післяпродажного обслуговування автомобілів Kia. Мастильні матеріали під брендом Total рекомендовані клієнтам сервісу та доступні у більш як 5 500 офіційних дилерів у 180 країнах світу, включаючи західноєвропейські ринки, з 1 січня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Kia Драйв Тур 2017 та концерт гурту O.Torvald відбудуться у Дніпрі!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути