Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 15:34

Каркасні басейни: поради щодо вибору та встановлення

Влітку відпочинок в басейні особливо є популярним для тих, хто любить водні розваги. Серед усіх типів басейнів вигідно відрізняються каркасні басейни https://aquapolis.ua/ua/pools/tip_bassejna/karkasnye.html. Вони більш міцні, ніж надувні, та мають меншу вартість порівняно зі збірними басейнами.

  Легка і швидка збірка є важливою перевагою каркасних басейнів
Легка і швидка збірка є важливою перевагою каркасних басейнів

Конструкція каркасних басейнів

Конструкція каркасних басейнів складається з чаші пвх і сталевого каркаса. Матеріал чаші – армований полівінілхлорид, який надає їй міцності та зносостійкості. Чаша не розтягується, не піддається впливу ультрафіолетових променів і тиску води.

Каркас покритий антикорозійним захисним шаром та є стійким до впливу природних факторів. Каркасні басейни не бояться негативних погодних умов і підходять для встановлення на земельній ділянці приватного будинку або дачі.

Легка і швидка збірка є важливою перевагою каркасних басейнів. Збірка не вимагає додаткових інструментів, всі необхідні деталі поставляються в комплекті. Детальна інструкція допомагає легко зібрати басейн навіть недосвідченому користувачеві.

Види каркасних басейнів

Каркасні басейни бувають різних форм:

● Прямокутні
● Квадратні
● Круглі
● Овальні

Вибір форми виробу залежить від Ваших особистих переваг і місця, де буде встановлено басейн.

Залежно від призначення басейни розрізняються на:

● Дитячі
● Дорослі

Дитячі басейни є меншими за розміром і більш мілкими, ніж дорослі. Залежно від габаритів, каркасні басейни можуть вміщати від пари до групи людей.

Переваги каркасних басейнів Bestway

Каркасні басейни Bestway мають ряд переваг:

● Широкий асортимент
● Доступна ціна
● Зносостійкість та довговічність завдяки якісним матеріалам
● Легкий і швидкий монтаж без додаткових інструментів
● Просте транспортування за рахунок компактності в складеному вигляді

Для групи людей відмінно підходить прямокутний каркасний басейн Bestway 56466. Розмір басейну: 549х274х122 см. Завдяки таким габаритам, басейн вміщає в себе кілька людей, при цьому є досить компактним для встановлення на будь-якій дачній ділянці або території приватного будинку.

Посилена армована чаша та оцинкований сталевий каркас з антикорозійним покриттям роблять басейн міцним і зносостійким. Внутрішнє оформлення чаші виконане у вигляді блакитної мозаїки. Це надає воді приємного яскраво-блакитного кольору.

Модель комплектується фільтраційною установкою з пісочним фільтром і дозатором хлору. Вони підтримують чистоту води протягом всього сезону експлуатації басейну.

Модель дитячого басейну Bestway 56411 відмінно підходить для компанії малюків від трьох років. Габарити басейну: 300x201x66 см. Це дозволяє купатися відразу 4–5 дітям. Каркас басейну виконаний зі сталі з антикорозійним покриттям. Щільна армована чаша пвх є стійкою до негативного впливу зовнішнього середовища і тиску води.

Басейн є зручним під час транспортування, швидко і легко встановлюється. У комплект до басейну входить фільтраційна установка з картриджним фільтром, що забезпечує регулярну очистку води.

  Легка і швидка збірка є важливою перевагою каркасних басейнів
Легка і швидка збірка є важливою перевагою каркасних басейнів

Поради щодо встановлення каркасного басейну

Перед встановленням каркасного басейну враховуйте кілька факторів:

● Місце, де буде встановлено каркасний басейн. Воно повинно бути достатньо освітленим сонячним світлом для підтримки комфортної температури води.
● Поверхня, на якій буде розташовано басейн. Каркасний басейн слід встановлювати на рівній поверхні без зелених насаджень, які можуть пошкодити чашу басейну. Для більшої стійкості виробу виривають невелике заглиблення в землі та туди встановлюють басейн.
● Безпека і зручність використання. Басейн встановлюють далеко від джерел електроенергії. Поруч з виробом повинно бути зручне місце для зливу води.

Купуйте каркасні басейни надійних і перевірених виробників, у нас: https://aquapolis.ua/ua/pools/tip_bassejna/karkasnye.html. Висока якість матеріалів забезпечує довговічність виробу та економить бюджет. Каркасний басейн дарує комфортний літній відпочинок і позитивні емоції всій сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Каркасні басейни: поради щодо вибору та встановлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути