Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 17:59

GPSWOX представив топ популярних GPS-трекерів

GPSWOX представив топ популярних GPS-трекерів
Фахівці компанії GPSWOX розповіли про роботу найбільш ходових GPS-трекерів

Експерти компанії GPSWOX розповіли про можливості найбільш ходових GPS-трекерів. Компанія займається розробкою та виробництвом телеметричних пристроїв для транспортних засобів і людей.

Трекери незамінні у великих логістичних компаніях, різних службах доставки і там, де автомобілем користуються кілька людей. Переваги установки трекера на особистий автомобіль у тому, що в разі викрадення можна визначити місце розташування і дистанційно заглушити двигун. Компанія пропонує два типи трекерів — з підтримкою SIM-карт і пристрої, які працюють по GPS.

GPSWOX 3G Vehicle Tracker (All-in-one Package)

Один з найбільш затребуваних трекерів з SIM-картою. Трекер дає дані про швидкість, кілометраж, зупинках і рівні палива. Є протиугінна система, яка сповіщає про злом, а також може віддалено заглушити двигун. Система зонування визначає, коли машина виїхала за межі зазначеної території.

GPSWOX 3G OBDII Tracker (All-in-one Package)

Трекер з аналогічними параметрами. Підключення відбувається через роз'єм OBDII.

GPSWOX 3G Magnetic Tracker (All-in-one Package)

Модель з усіма базовими характеристиками, але її можна таємно встановити під днищем авто або в салоні. Трекер може працювати до п'яти років в режимі очікування. У ньому встановлений захист класу IPX5. Важлива особливість: він попереджає власника про механічну поломку.

Vehicle GPS Tracker Teltonika FM1000 (OBDII)

Особливо затребувана модель у сфері комерційного транспорту, оскільки крім базових параметрів має розширені функції: показує несанкціонований злив палива, що особливо важливо в цій ніші. Також є протиугінна система, яка сповіщає про злом і дозволяє дистанційно заглушити двигун.

Весь перелік трекерів можна подивитися на сайті www.gpswox.com, а порівняти пристрої з трекера інших виробників — на сайті www.gpstrackingjournal.com.

Для трекерів є мобільні додатки, які працюють на Android і iOS.

Зараз ви читаєте новину «GPSWOX представив топ популярних GPS-трекерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути