Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2019 15:16

Гаряча п'ятірка: нові аромати для літа 2019

Гаряча п'ятірка: нові аромати для літа 2019
Модні парфумовані бренди представили свої новинки для літнього сезону

Які вони, літні парфуми? Соковиті, барвисті за звучанням, що заряджають енергією. Під їх освіжаючою хвилею спека не страшна і не втомлює, а ми сповнені тяги до пригод. І модні бренди вже представили свої новинки для цього сезону. Нам належить зануритися в їхні заводні ритми і вібрації.

Daisy Sunshine 2019, Marc Jacobs

З першого погляду на яскравий дизайн парфуму не складно визначити, що за ним ховається. Вміст насичено-жовтого флакона втілює в собі літо у всій його прояві. Парфумер Альберто Морільяс взяв за основу ноти стиглої полуниці. Далі спекотну тематику продовжують календула і деревина, що нагадують своїм союзом ранкову прогулянку по саду.

Sundazed, Byredo

Ця композиція присвячена узбережжю Venice Beach в Лос-Анджелесі. Бен Грехем, творець марки, хотів відобразити атмосферу каліфорнійських канікул, бешкетних, повних безсонних ночей, і йому вдалося. Sundazed переливається свіжими цитрусами та ласою карамеллю. Але не обійшлося без традиційної байредівської туманності, яку додають аромати мускусу і жасмину.

Paris - Riviera, Chanel

В рамках колекції Les Eaux de Chanel, випущеної на честь улюблених міст Габріель Шанель, вийшла ще одна, четверта композиція. Романтична і легка, вона натхненна віллою "Ла Пауза" на французькій Рив'єрі, де Коко відпочивала влітку. Аромат складається з нот сандалового дерева, апельсинової шкірки, жасмину і неролі. Таке поєднання зробило ці парфуми для жінок дзвінкими і ніжними одночасно.

Angel Eau Croisiere, Thierry Mugler

Класичний "Ангел" вже якось удостоївся побувати одним із найпопулярніших парфумів в історії. І в недавньому часі він потрапив під експеримент парфумера Сидоні Лансессер. Angel Eau Croisiere вийшов дійсно круїзним. Він насичений і солодкий завдяки грейпфруту, зрілому манго, праліне, сорбету та все ж трішки схожий на свого попередника.

Sheer Tiffany, Tiffany & Co.

Пудрові, але зовсім не нудотні духи, як може здатися на перший погляд, випустили Tiffany & Co. Як і ювелірні вироби бренду, вони іскрять своїм звучанням. Спочатку вгадуються смородина і мандаринове листя - енергія і свіжість в одному. Далі йдуть іланг-іланг, мускус, троянда та ірис. Вони пом'якшують початкові ноти і забезпечують аромату розмірену солодкість.

Зараз ви читаєте новину «Гаряча п'ятірка: нові аромати для літа 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути