понеділок, 14 червня 2021 14:53

Фокус на ванну: вибираємо меблі правильно

Ванна кімната є специфічним приміщенням, облаштування якого вимагає особливої уваги. Воно відрізняється підвищеною вологістю. У ньому необхідно зберігати предмети особистої гігієни, косметику для догляду, дрібну техніку та інше. Всі ці речі постійно використовуються, а значить повинні бути зручно розміщені. Щоб створити затишний, функціональний і практичний інтер'єр, слід правильно підібрати меблі у ванну. Для цього важливо врахувати ряд критеріїв.

  Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати
Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати

Головний момент - габарити. Він диктує розміри всіх предметів і їх розташування. Для невеликих ванн треба пошукати компактні і максимально місткі вироби. Необхідно продумати скільки місця і де для зберігання речей потрібно кожному хто проживає в будинку. Якщо є маленькі діти, то для них краще виділити полку або ящик нижче, щоб малюк привчався самостійно користуватися предметами особистої гігієни. Для людей старшого віку також потрібно передбачити можливість зручного користування меблями.

Які види меблів краще вибрати для облаштування ванної кімнати? На сьогодні виробники пропонують безліч цікавих, красивих і зручних виробів. Але найбільш функціональними, а значить і затребуваними є: тумба під умивальник, навісна шафа (розміщується над раковиною), пенал і комод. Якщо ванна малогабаритна, перші два предмети з цього списку замінюють все. Їх купівлі потрібно приділити особливу увагу.

  Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати
Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати

Тумби під умивальник бувають різних моделей. Це може бути звичайна шафка з двома полицями. Існують моделі з висувними ящиками і додатковими відкритими поличками. Вибирати слід в залежності від потреб проживаючих.

Обов'язковим атрибутом ванної кімнати є дзеркало. Його розміщують над раковиною. Досить часто воно розташовується на дверцятах шафки. Це зручно і практично — дрібні предмети особистої гігієни і косметичні засоби по догляду знаходяться в доступному місці, але в той же час приховані від очей.

  Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати
Taburetka.ua має широкий вибір меблів для ванної кімнати

Якщо простір дозволяє, то можна встановити пенал. Це дозволить розмістити різні засоби по догляду за ванною, рушники, невелику побутову техніку. Зустрічаються моделі з вбудованим кошиком для брудної білизни.

На сайті Taburetka.ua представлений широкий вибір меблів для ванної кімнати. Тут ви знайдете все необхідне, щоб ваша ванна стала дійсно красивою і комфортною.

Зараз ви читаєте новину «Фокус на ванну: вибираємо меблі правильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути