Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2018 12:05

Експерти ринку криптовалюти оголосили перші прогнози щодо продажів Tkeycoin

  Професійні трейдери та інвестори проаналізували перспективи зростання активів Tkeycoin
Професійні трейдери та інвестори проаналізували перспективи зростання активів Tkeycoin

Експерти ринку серйозно зайнялися аналізом ризиків інвестицій у нову валюту Tkeycoin, переконані, що вартість у 400-450 $ більш ніж реальна. Зараз, на завершальній стадії емісії, активи Tkeycoin коштують 1 $, але після виходу на біржовий ринок курс токена різко підніметься. Це пов'язано з великою кількістю вже отриманих заявок від іноземних інвесторів, зацікавлених у купівлі пристойних обсягів Tkeycoin.

Серед найбільш впливових потенційних покупців, які очікують початку біржових торгів, знаходяться інвестори з ОАЕ, частина з них має відношення до арабської компанії TKEY DMCC, яка курирує російську компанію. Масова покупка Tkeycoin почнеться відразу ж після лістингу на біржі, що за прогнозами фахівців збільшить обсяг торгів у 7-9 разів, — а отже, зросте і вартість токена. Запастися валютою за низькою вартістю можна вже зараз.

Подаючи пакет документів для розміщення цифрової валюти на біржу EXMO, компанія TKEY DMCC тим самим публічно задекларувала високу якість своїх активів Tkeycoin, підтвердила відповідальність перед вкладниками щодо управління коштами. Проект успішно пройшов всі етапи перевірки для допуску до майбутніх торгів, — як юридичної, так і технічної, що вкрай рідко вдається гравцям криптовалютного ринку.

Професійні трейдери та інвестори, аналізуючи коротко- і середньострокові перспективи зростання активів Tkeycoin, оцінюють нинішню ситуацію як найбільш сприятливу для покупки цифрової валюти.

Зараз ви читаєте новину «Експерти ринку криптовалюти оголосили перші прогнози щодо продажів Tkeycoin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути