Ексклюзиви
вівторок, 14 березня 2017 14:31

Ексклюзивний номер — важлива деталь на шляху до успіху

В умовах жорсткої ринкової конкуренції будь-яка, на перший погляд, незначна дрібниця може допомогти вам обійти суперників і завоювати прихильність клієнтів. Одна з таких речей — ваш номер телефону. Вибирайте ексклюзивний номер від "Київстар" і будьте завжди на крок попереду.

 

Ексклюзивні номери буквально створені для бізнесу. По-перше, їх досить почути або побачити один раз, щоб запам'ятати. По-друге, такий номер виділяє вас на тлі конкурентів. По-третє, красиві номери телефонів на підсвідомому рівні формують у потенційного клієнта позитивну думку про вас. Один біглий погляд на візитку — і людина несвідомо вважатиме вашу компанію серйозною і солідною фірмою, якій можна довіряти. Одним словом, вплив номерів, що легко запам'ятовуються, на просування бізнесу важко переоцінити.

Мобільний оператор "Київстар" надає своїм абонентам можливість підібрати красивий номер на свій розсуд, скориставшись послугою "Ідеальний номер". Наприклад, всього за 400 грн. ви можете стати власником телефонного номеру з комбінаціями з двох цифр, що повторюються, або з їхнім дзеркальним відображенням: наприклад, 067–123–4–321 або 067–987–55–66. За 2 000 грн. можна придбати номер, у якому присутня комбінація з трьох однакових цифр (067–555–22–33) або номер, що складається з цифр, що чергуються (067–567–5677). Номерна комбінація, що містить 4 однакових цифри, що йдуть підряд (067–525–3333), обійдеться вам на 1 000 грн. дорожче.

Ще ефектніше виглядатиме номер, в якому йдуть підряд 5 або навіть 6 однакових цифр. Така комбінація коштуватиме дорожче, але в той же час вона здатна справити ще більше враження на потенційних клієнтів. Та і запам'ятати телефон типу 067-9-888-888 людині буде куди простіше, ніж, наприклад, 067-28-43-271. Подібні номери зустрічаються вкрай рідко, саме тому їх відносять до категорії ексклюзивних.

Ознайомитися з детальною інформацією про класифікацію та вартість ідеальних номерів можна на офіційному сайті "Київстар". А для купівлі номеру зверніться до найближчого магазину оператора.

Зараз ви читаєте новину «Ексклюзивний номер — важлива деталь на шляху до успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути