понеділок, 13 лютого 2017 10:20

Доставка питної води – перспективи і переваги сервісу

Доставка питної води – перспективи і переваги сервісу

Доставка води як сервіс розвивається в нашій країні порівняно недавно. Але вже сьогодні можна стверджувати, що ця послуга має великі перспективи. Все більше українців відмовляються від вживання води з-під крану: незадоволенні її смаковими якостями та загальними показниками вони шукають альтернативні джерела питної води. Сьогодні близько 30% наших співвітчизників обирають доставку води в Києві та інших містах України.

Трішки статистики по вживанню бутильованої води

За рік середньостатистичний українець вживає близько 40 літрів бутильованої води, тоді як в сусідній Польщі цей показник вищий мало чи не в два рази – поляки випивають 70 літрів бутильованої води на рік. Але навіть не з найближчих сусідів ми маємо брати приклад, адже в сонячній Італії ця цифра сягає 205 літрів.

Таким чином, провівши прості розрахунки, ми маємо досить невтішні результати – в день українець вживає трішки більше 100 мл бутильованої води. Як бачите цьому сегменту українського ринку ще є куди рости.

З-під крана, з бювета чи бутильована?

Попри таку невтішну статистику, перспективи розвитку сервісу доставки води, а значить, і підвищення рівня культури її споживання, досить високі. Якщо ще кілька років тому більшість українців і не замислювалися над тим, яку воду вони п'ють, безпечно користуючись тією, що тече з-під крана в кожній квартирі, то сьогодні ідея здорового способу життя і правильного харчування дає свої позитивні результати.

Перший крок на зустріч вашому здоров'ю – відмова від вживання водопровідної води (окрім побутових цілей). Звичайно ж, ви можете брати питну воду з бюветів. Але чи можете ви бути до кінця впевненим в її якості, та ким ця якість контролюється? Це питання так і залишилось би риторичним, якби не перевірки "Укрметртестстандарту", які показали, що майже половина всіх джерел мають воду, яка зовсім не відповідає нормам якості і безпеки, а в деяких випадках ці показники в разу перевищують допустимі.

Інша ситуація з офіційними постачальниками питної бутильованої води. Компанії-виробники здійснюють контроль своєї продукції на всіх етапах виробництва, вода відповідає нормам якості і безпеки і має відповідний сертифікат, що підтверджую її придатність до вживання.

Перспективи підвищення рівня "питної" культури

На сьогоднішній день попит на доставку питної води додому, в офіси, в громадські установи помітно зростає. Це можна пояснити підвищенням обізнаності українців у перевагах вживання якісної та безпечної для здоров'я продукції. Якщо ще кілька років тому бутильовану воду замовляли лише для пиття, то сьогодні її вже використовують і для приготування напоїв та їжі, особливо в сім'ях з маленькими дітьми.

Можна виділити чотири основні аргументи, які підтверджують великі перспективи розвитку ринку доставки питної води. Це, в першу чергу, погіршення якості водопровідної води, підвищення обізнаності та культури споживання верств населення, відсутність сезонності ведення бізнесу та активний розвиток існуючих компаній-постачальників питної води.

Чому вам треба обрати доставку питної води "Аквасвіт"?

Компанія "Аквасвіт" динамічно розвивається в сегменті доставки питної води і вже більше 5 років пропонує свої послуги українцям. Якість питної води, сервіс і лояльність до своїх клієнтів уже змогли оцінити більш ніж 20 тисяч сімей. Продукція компанія проходить ретельний і регулярний контроль, що дає змогу стверджувати – вода від "Аквасвіт" відповідає всім критеріям якості і безпеки. Питна вода цієї компанії має приємний смак і дарує відчуття свіжості – кожний її ковток примножує ваше здоров'я і покращує самопочуття. Оперативність – один із основних "козирів" компанії "Аквасвіт". Компанія може похвалитися достатньо швидкою доставкою води в Києві, а всього по місту є 6 точок продажу питної води.

Більше інформації ви зможете дізнатися на сайті https://akva-svit.com.ua, а кваліфіковані консультанти завжди готові надати вам консультацію, відповісти на всі запитання та допомогти з оформленням замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Доставка питної води – перспективи і переваги сервісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути