середа, 27 жовтня 2021 17:02

До обвалу готові: Чорна п'ятниця 2021 в Україні

  Якщо до Чорної п'ятниці підготуватися – шопінг може принести багато корисного
Якщо до Чорної п'ятниці підготуватися – шопінг може принести багато корисного

Black Friday – це лавина з доступних товарів у будь-якому напрямку. Ритейлери знижують ціни до 90%. Розпродажі трьох останніх років показали, що найпопулярнішими напрямками стали техніка та мобільна електроніка.

Чорна п'ятниця 2021 – спритний момент, щоб купити пристрої, на які ви давно задивляєтеся, але з різних причин відкладаєте покупку.

Коли пройде розпродаж?

Це американське "свято", яке організовують відразу після Дня подяки. Його проводять в останній четвер листопада, а великий розпродаж влаштовують на наступний за ним день – в останню п'ятницю.

Black Friday 2021 випадає на 26 листопада, але незмінно присутні карантинні обмеження внесли коригування. Другий рік поспіль акція зосереджена в онлайн-форматі. Інтернет-магазини починають вводити пропозиції зі знижками трохи раніше і дозволяють собі продовжувати акцію довше одного дня.

Чорна п'ятниця 2021 запланована на 23-29 листопада, але найбільші знижки вдасться вхопити саме 26 числа. Очікується, що більше половини інтернет-магазинів змінять цінники вже опівночі.

Як зробити вигідні покупки?

Розпродаж на Чорну п'ятницю спонукає до імпульсних покупок, але якщо до події підготуватися – шопінг може принести багато корисного. Рекомендації прості у виконання та ефективні:

• Подумайте, які товари вам дійсно корисні та цікаві. Складіть список покупок.

• Дізнайтеся, які інтернет-магазини планують масштабний розпродаж і як довго він триватиме. Вибирайте серед магазинів з товарними категоріями, що цікавлять.

• Ознайомтеся з пропозиціями і правилами проведення акції усередині магазину. Чорна п'ятниця проходить по-різному. Вибирайте серед ритейлерів з найвигіднішими пропозиціями. Дивіться у бік магазинів, в яких акція триватиме 3-7 днів, є можливість доставки у ваше місто або населений пункт і додаткові бонуси. Плюсом буде безкоштовна доставка акційних товарів, можливість отримати кешбек, оформити безпроцентну розстрочку на сайті, якщо навіть зі знижкою ціна товару виявиться високою.

• Якщо у магазина працює мобільний додаток і e-mail розсилка – завантажуйте і підписуйтеся. Розсилка – кращий спосіб швидко дізнаватися про пропозиції та умови акцій. У додатку може бути навіть більше акційних товарів, ніж у каталозі на сайті.

Зараз ви читаєте новину «До обвалу готові: Чорна п'ятниця 2021 в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути